2777
2789
مامانهای مهربون سلام

من حدود 2 ساله که فهمیدم شوهرم زنی رو صیغه کرده و باهاش رابطه داره.ظاهرا رابطه خیلی خوبی هم با هم دارن و فکر می کنم حدود سه چهار سالی باشه که با هم هستن ولی من دیر فهمیدم.

به توصیه مشاور به روش نیاوردم .در این مدت سوختم ولی حرفی نزدم.

من 2 تا بچه دارم . بچه هام رو خیلی دوست دارم و دلیل اینکه این همه صبر کردم وجود اونها بوده.ولی در این مدت داغون شدم.وقتی می فهمم پیش اون زنه بوده از زندگی سیر می شم.

متاسفانه با وجود داشتن تحصیلات دانشگاهی بیکارم و نتونستم کاری پیدا کنم.هیچ ملک و املاکی هم به نامم نیست. در واقع اینکه با این اوصاف توان نگهداری از بچه هام رو در صورت طلاق ندارم.

برای همین هم در این مدت هیچی نگفتم .شاید اون برگرده که خیلی بعید می دونم.و اینکه بچه هام کمی بزرگتر بشن.

من در این مدت واقعا داغون شدم .نمی تونم بیش از این خیانتش رو تحمل کنم.این زندگی برام هیچ ارزشی نداره غیر از وجود بچه هام.

خیلی فکر کردم ولی می بینم تنها راه طلاقه. به من بگید و راهنماییم کنید که چطور خودم رو برای جدایی از بچه هام آماده کنم؟به نظرتون میتونم دوریشون رو تحمل کنم؟در این مورد تجربه ای دارید یا موردی رو دیدید؟
هیچ آسانسوری برای رسیدن به موفقیت ساخته نشده ، پله ها را یکی یکی باید بروید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی عزیزم.خیلی سخته.خدا همیشه برای هر چیزی یه حکمتی داره.به خدا توکل کنه اگه میتونی به خاطر بچه هات نرو.خیلی سخته ولی از طرفی میفهمم چقدر سخته که همسر آدم باهاش این کارو کنه.خواهرشوهر من همین مشکل رو داره.البته معلمه تو این سالها پول جمع کرده خونه خریده کلی هم قسط داره.شوهرش خبر نداره.منتظره بچه هاش به سن قانونی برسن تا خودشون انتخاب کنن پیش کی می مونن.تو اگه میتونی واستا.
به یاد داشته باش بچه هات بدون تو خییییییییلی اسیب میبینند اسیبهای جبران ناپذیر
http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر** ادرس کلوپ بنیاد نیکوکاری http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=19528 اللهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم
لعنت بهش
هرچن اصلا درست نیست و باید منطقی برخورد کرد ولی من بودم 100 در صد لهشون میکردم و پای همه چیزشم وای میایستادم

چون بدون اجازه بوده وکیل بگیر ببین نظرش چیه؟
مهرتو بزار اجرا
باید نفقه بچه هاتم بده

تازه مرد خوب زیاده نگران ساپورت مالی نباش
!
سها جون به خاطر اتفاقی که برات افتاده واقعا متاسفم........... ولی تا حدودی خودتم مقصری عزیزم نباید انقدر مردتو آزاد میزاشتی درواقع نه انقدر باید مرد رو پایید و نه انقدر باید مرد رو آزاد گذاشت (البته این فقط در مورد مردا نیست در رابطه با خانمها هم این موضوع صدق میکنه) به نظر من شما دیگه زیادی بهش میدون دادی اگر از روز اول که فهمید همچین کاری کرده جلوش وایمیستادی و باهاش حرف میزدی کار به اینجا نمی کشید لااقل تا الان تکلیفت روشن شده بود.......... به نظر من الان هم دیر نشده بشین باهاش حرف بزن و ببین دلیل این کارش چی بوده چی تو اون زن دیده که توی تو وجود نداشته اگر عاقل شد و برگشت سرزندگیش که خوب نتیجه داده اگر نه دیدی به کاراش ادامه میده به نظر من زندگیتو کات کن..... چون یکی از دوستان من هم مشابه شما بود اون سه تا بچه داشت و از حدود 10 سال پیش میدونست که مردش مشکل داره به خاطر بچه هاش تحمل کرد ولی دیگه مرده زندگی رو برای همه زهرمار کرده بود اینم تصمیم گرفت کار رو یکسره کنه و سه تا بچه رو هم خودش تقبل کرد البته وضع مالی خوبی داره..........
شما حتما خانوادتو در جریان بذار........ بذار اونا کمکت کنن و ازت پشتیبانی کنن............
امیدوارم که موفق باشی عزیزم
عزیزم خیلی سخته ولی با این شرایط بهتره طلاق نگیری.سعی کن اول یک شغل و کمی سرمایه برای خودت فراهم کنی و بتونی بچه هات رو ازش بگیری و خودت بزرگشون کنی بعد به جدایی فکر کن.
2810