2777
2789
من که شبا تا صبح وظیفم از این پهلو به اون پهلو کردنشه
اگه راهی هست به منم بگین
به خاطر این شب کاری من صبا غالبا خسته هستم و خواب آلود
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
گناه دارن چطور دلتون میاد خشونت بخرج بدین؟
منم یواشکی گوشه بالششو می گیرم تو مشتم یه تکون کوچیک میدم سرش جابجا میشه و خروپف قطع میشه
یا اینکه با بوسه و نوازش یواشکی جابجاش می کنم
من دوستش دارم حتی خرو پفشو!
اینقدر خشن نباشید
اگه خیلی غیر قابل تحمل بود عمل سر پایی موثره
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
شوهر من هم خروپف میکنه یعنی جز من هر کی بخوابه پیشش فرار میکنه اما من یه راهی یاد گرفتم برای شوشو من موثر بوده هر وقت خروپف کرد گوشه بالشتش رو میشکم ساکت میشه بعضی اوقات دو سه بار این کار رو میکنم اما موثره
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
دقیقا کاری که من میکنم کار سالومه جونه واقعا موثره امتحان کنید
خدایا برسان آن صالحی را که وعده کرده ای و به ظهور مبارکش شاد فرما دل شریفش را ((السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی)))
به خروپف میخوایین بیایین خونه ما بی مثاله من نمیگم هرکی خونمون بوده یا خونشون بودیم معتقدن با بتهون هم پایی داره همسرم وقتی صداش براش ضبط کردم میگه اخه تو چطوری تحمل میکنی چی بگم باید تحمل کرد از بس که دوسش دارم تحمل میکنم
:))))))))))))))))
خیلی با مزه گفته بودین ...

منم بابام اینجوریه ... شکر خدا شوهرم صداش تو خواب درنمیاد ...

اما بابام تا یکم از این دنده به اون دنده میشه صداش قطع میشه دیگه ....

خستگی زیاد هم گاهی میتونه علت خرپف باشه ...