2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست
ممنون خانوم تهرانی
خدایا! ای که به تو بی نیاز شوند و از تو بی نیاز نباشند، به تو رو آورند و از تو رو بر نتابند، از سر شور و شوق،آهنگ تو کرده ام و با دلی مطمئن، به تو امید بسته ام تمنای من از تو هر چند زیاده باشد، در برابر غنای تو ناچیز و اندک است، که دست عطایت از هر دستی گشاده تر و برتر است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان طهورا دوستای خوبم یه خواهش ازتون دارم من متاسفانه اومدم آدرس ایمیلمو توی نی نی سایت تغییر بدم گفت کاربریت معلقه تا ایمیلو تایید کنی ولی هیچ ایمیلی هم برام نمیفرسته دو سری دیگه با دو ایمیل دیگه ثبت نام جدید کردم ولی بازم ایمیل تایید ثبت نامی برام نمیفرسته حالا نمیتونم وارد نی نی سایت بشم خواستم از شما که به مدیریت دسترسی دارید بخوام بهشون اطلاع بدید مشکل منو حل کنن اسم : مامان طهورا نام کاربری : maman-tahoora ممنونم از لطفتون
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
2805
من مشکلی ندارم مامان طهورا نمیتونه وارد سایت بشه
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
پس چرا مامان طهورا نمیتونه وارد سایت بشه؟
چی تایید شد؟؟؟؟الان که نتونستم وارد کاربریم بشم .خسته شدم دیگه گفتین ایمیل جدید بفرست فرستادم اما کماکان مشکل پا برجاست .لطفا دقت کنین
فرشته ی کوچولوم همیشه گوشه ی قلبمی .دوستت دارم عشق آسمونیم
فاطیما مامان 93 من 23 دی برای شما پست گذاشتم که تایید شده یعنی همون موقع خانم تهرانی اون ایمیل را تایید کردند که من به شما گفتم . شما اگه بازم با اون کاربری مشکل داشتی زودتر باید خبر بدی . الان هم ایمیلت را پاک کردی ایمیل و نام کاربری را دوباره برای من بفریت و وقتی من پست گذاشتم که تایید کردند سریع چک کن و اطلاع بده در ضمن منتظر ایمیل تایید نباش چون ایمیل و کاربری به صورت دستی تایید میشه
2810