2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست
fatima پست ها : 70عضویت:1394/8/18 1394/8/27 - 1:02 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] سلام خانم تهرانی منم مشکل بقیه رو دارم اومدم ایمیلمو مخفی کنم کاربریم خراب شد نام کاربریم ayalvar بوده ایمیلم Kh.fatima80@yahoo.com فقط من با این ایمیل یه کاربری دیگه ساختم لطف کنید اون کاربری جدید رو حذف کنید وهمون قبلی رو فعال کنید ________________________ مشکل کاربری شما برطرف شد؟
صدف پست ها : 19عضویت:1394/8/26 1394/8/28 - 2:09 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] نام کاربریم: mami-arsham ____________________ آدرس ایمیل رو هم ارسال کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطیماآنلاین پست ها : 869 عضویت:1392/11/3 0 خواهشا رسیدگی کنید ______________________________ مشکل ایمیل شما برطرف شد
fatima پست ها : 71 عضویت:1394/8/18 0 سلام نه متاسفانه هنوز کاربری جدید با نام R0ban فعاله وayalvar غیر فعال ___________________________________ مشکل برطرف شد
خاله سینا پست ها : 26 عضویت:1394/8/24 0 خانم تهرانی اشتباها باز اسم مستعارنوشتم به جای اسم کاربری ایمیلم همونه که برای شما ارسال کردم نام کاربریم bardyajoon __________________________ مشکل شما برطرف شد
صدف پست ها : 20 عضویت:1394/8/26 0 نام کاربریم: mami-arsham ایمیل: mehrangiz_77@yahoo.com _____________________________ مشکل شما برطرف شد
سلام خسته نباشید منم مثل بقیه دوستان با کاربری قبلیم نمیتونم وارد بشم...مینویسه کاربری شما تاییید نشده...حتی نمیشه وارد بشم که بخوام ادرس ایمیلم رو ثبت کنم...لطفا رسیدگی کنید...ممنون... اینم ادرس کاربری قبلیمه http://register.ninisite.com/Profile/View-168699.aspx و ادرس ایمیلم هم:shaghayegh_k93@yahoo.com
کاربری قبلی من چرا بیخودی قطع شده اخههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟😢
سلام من ایمیلم غیر فعال نکرده بودم خودبخود غیرفعال شده. الان هم ایمیلم وارد می کنم ارور میده که قبلا وارد شده. من چیکار کنم؟نمی تونم وارد قسمت نی نی سایت من بشم. کاربری:SSRAZI rganjkhanloo@yahoo.com
به حکمتش دل بسپار😊
سلام خانم تهرانی من سه تا ایمیل دارم که یکیشونو قبلا حذف کردم از گوگل حالا ایمیل میدم میگه ایمیل نامعتبر یادم نیست کدوم ایمیلم رو برای کاربری سایت گذاشته بودم میشه رسیدگی کنید لطفا، ممنون میشم
سلام خانم تهرانی عزیز من ایمیلی که قبلا برا کاربریم استفاده کردم یادم نیست والان به نی نی سایت من دسترسی ندارم پیغام میده برا تایید میتونم یک ایمیل جدید دیگه رو تو قسمت درخواست بنویسم
خدایا شکرت
2810