2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست
سلام خانم تهرانی عزیز نام کاربریم وایمیلم رو براتون خصوصی فرستادم ممنون میشم درستش کنید درضمن کنار اسم توت فرنگی دوتا قلب بود که الان تبدیل شده به علامت سوال میشه لطفا درستش کنید
خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم تهرانی عزیزم من ندانسته رفتم مشخصات همین کاربریمو دستکاری کردم بعد کاربریم برام غیر فعال شد بعد اومدم یه کاربری دیگه درست کردم اونم رفتم مشخصات رو دستکاری کردم بعد اونم غیر فعال شد بعد یه ایمیل دیگه ساختم و دوباره عضو شدم وقتی ورود شدم این کاربریم که کاربری اصلیم هست برام باز شد حالا من میترسم اینم دوباره برام غیر فعال بشه میشه برام درست کنین چون این رو قبلا دستکاری کردم مشخصات رو
سلام باز هم من دچار مشکل شدم! متاسفانه از صبح سایت برام باز نمیشه، و الان بعد یک ربع تلاش وارد این صفحه شدم. مشکل من اینه که هر صفحه از نی نی سایت رو باز میکنم وارد این آدرس میشم!!! http://www.eafyfsuh.net/M09P/url/92b96ad805273519f7b8334ce45eaf36667cee923a39547c4240312da99f0052eabae31bddd3054372fb942f3204125cf4 من با گوشی موبایل، سونی C2305 میام نی نی سایت. مشکل اینه که با گوشی دیکه این مشکل رو ندارم، اما با این گوشی که الان نزدیک یکساله میام می نی سایت، دیگه نمیتونم بیام!!!!!! لطفا رسیدگی کنین من جتی گوشی موبایلم رو ریست کردم،ولی همچنان مشکل دارم!!!!! هیچ صفحه ای برام باز نمیشه
❤️پسر نازنینم، دوستت دارم...❤و همین یعنی کوتاه ترین شعرِ بلندِ دنیا...❤
سلام من چرا نمی تونم تاپیک بزنم قسمتی نوشته بود "+ موضوع جدید "دیگه نیستش من با تبلت میام تو سایت ممنون میشم جوابمو بدید
ای خدای مهربان .... تو چه گسترده و بی صدا می بخشی و ما چه حسابگرانه تسبیح می گوئیم
سلام خانم تهرانی خدا قوت. نام کاربری من ne462na. و ایمیلم info-r1987@yahoo.com ویه کاربری دیگه دارم که ایمیلمو صحیح وارد نکردم na462ne غیر فعال شدند لطفا رسیدگی کنید پیشاپیش ممنون
همرنگ جماعت نبودن همیشه هم رسوایی نیست گاهی یک قدم جلوتر بودن است از جماعتی که از قدم برداشتن دلهره دارند
2810