2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کاربری شما درست شد. کاربر محترم شما ایمیل خود را با www وارد کرده اید. اصلا همچین آدرس ایمیل اشتباه است. من اصلاحش کردم
فرفره پست ها : 1105عضویت:1393/8/29 1394/8/24 - 12:46 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] سلام من هم نمی تونم وارد پروفایلم شوم و ایمیلمو غیر فعال نکرده بودم. آدرس ایمیل که می زنم هشدار میده که قبلا استفاده شده.... چیکار کنم؟ _____________________________ نام کاربری غیر فعال و ایمیل صحیح را ارسال کنید تا بررسی شود
آبان پست ها : 1993عضویت:1392/7/6 1394/8/24 - 12:59 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] سلام خانم تهرانی کاربری من غیرفعال نشده فقط میگه اطلاعاتتون ناقصه ایمیلمو که وارد میکنم میگه :متاسفانه این ایمیل قبلا برای کاربری در سایت استفاده شده است وقتی روی اسم کاربرا کلیک میکنم که تاپیکهاشونو ببینم واسم نمیاره __________________________ آدرس ایمیل جدید ایجاد کنید و وارد باکس مربوطه کنید تا لینک تایید برای شما ارسال شود
**شانساکو** پست ها : 113عضویت:1394/8/20 1394/8/24 - 6:46 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] کاربری فعلیم هم عکس نمیتونم بزارم هر چی اپلود میکنم نمیشه _______________________ مشکل کاربری شما برطرف شد
اکوام من والاااااا شانساکوام منننننننننن شانساکوام من والاااا شانساکوام مننننن فاطیما مامان 93 پست ها : 225عضویت:1393/4/31 1394/8/24 - 6:47 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] سلام خانم تهرانی کاربری من بنام مامان دو فرشته آسمونی غیر فعال شده بود ایمیلمو اشتباهی ثبت کردم لطفا کارمو راه بندازین .ایمیلم fmf1894@gmail .com میباشد ___________________ ایمیل جایگزین شد و لینک تایید برای شما ارسال شد
آخیـــــــــش بالاخره درست شد تونستم وارد کاربریم شم کلافه شدم انقدر میل زدم دیگه امیدی نداشتم خیلی ممنون خانم تهرانی
شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
فاطیما پست ها : 830عضویت:1392/11/3 1394/8/24 - 11:28 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] و همچنان قابل نمایشه و اینکه لینک تایید به جیمیلم نیومده هنوز (0) [لایک] _______________________- لینک تایید مجدد برای شما ارسال شد ایمیل خود و اسپم را چک کنید
سلام خانم تهرانی خسته نباشید کاربری قبلی من هم غیر فعال شده متاسفانه ایمیلم رو یادم نمیاد چی ثبت کرده بودم اما اون موقع واسه تایید شماره همراه هم میشد وارد کنیم که کد تایید رو به شماره همراهم فرستادند...امکانش هست دوباره شماره ام رو ایمیل کنم و درست بشه؟؟ من اکانت قبلیم رو میخوام چیکار کنم؟؟!!
خدایا مواظب کنجد توی دلم باش
سلام خانم تهرانی ممنونم از این که به مشکلم رسیدگی کردید خسته نباشید متشکرم
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
2810