2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست
سلام ازمن پریروز ایمیل خواسته شد و من اشتباها یه ایمیل دیگه فرستادم الان کاربریمو میگه تایید نشده وایمیل درست رو واسه نی نی یار فرستادم هنوز کاربریم باز نمیشه میگه تایید نشده البته این کاربری نه یکی دیگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوم تهرانی من همچنان مشکلم مونده حتی قسمت اسپم رو هم چک کردم نیومده تاییدیه بخدا اعصابم خورده کاربریمو میخوام tini_b@ymail.com نه به این اومده نه به این tiniboroo@gmail.com لطفا اگه میشه به gmail بفرستیدش http://register.ninisite.com/Profile/View-261229.aspx
2805
با سلام نازیلای عزیز کاربری قبلیت چی بود؟ اندیای عزیز گفتم به خانوم تهرانی کاربریتون رو دست میکنن
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
دوستان عزیز همه کاربری هاتون درست میشه نگران نباشید
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
sofiya پست ها : 14932عضویت:1390/2/19 1394/8/21 - 6:06 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] سلام منم مشکلم مثل بقیه ست ایمیلمو تایید نمیکنه! میترسم میلمو بذارم اینجا ماشاالله انقدر کاربر مزاحم هست:((( _________________________________ آدرس ایمیل خود را همراه با نام کاربری به آدرس ایمیل من ارسال کنید. ایمیل در امضا قرار دارد
یاسی(مامان امیرعلی) پست ها : 19عضویت:1394/8/21 1394/8/21 - 9:56 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] سلام متاسفانه کاربری قبلی من غیرفعال شده. ایمیل خواست، زدم، گفتش که این ایمیل قبلا استفاده شده، وارد سایت شدم میگه کاربری تایید نشده. میشه درستش کنید؟ کاربری قبلیم رو میخوام. نام کاربریم:یاس ایمیل Pishro_aco@yahoo.com لطفا سریعتر رسیدگی کنید. ---------------- به آدرس ایمیل شما لینک تایید ارسال شد ایمیل خود را چک کنید
zohreh111 پست ها : 23عضویت:1394/8/20 1394/8/21 - 10:55 عصر [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] سلام خانی تهرانی توروخدا کمکم کنید من کاربری قبلیم که zohrehبوده غیر فعال شده چند روز هست که درگیرم امانتونستم موفق بشم اگر لطف کنید رسیدگی کنید من تاپیکای قبلیمو که تو علاقه مندیهام بوده لازم دارم الان هم برا کاربری جدید عکس کاربریم نمایش داده نمیشه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ ______________________________ نام کاربری قبلی خود(نام مستعار نه) را ارسال کنید تا بررسی شود
هستم کاربری قبلیم غیر فعاله .......من منتظر معجزه ام ان شاالله خدا به من و تمام منتظرا نی نی سالم و صالح بده . پرنیا پست ها : 3262عضویت:1393/8/1 1394/8/22 - 9:07 صبح [گزارش پست نامناسب] [حذف پست] [ویرایش پست] [قطع دسترسی کاربر] [لینک مستقیم] [ارسال پیغام خصوصی] [ارسال ایمیل] خانم تهرانی منم صفحه اول مشگلمو گفتم ولی رسیدگی نکردید ایمیلم رو هم همون موقع تو تاپیک گذاشتم ولی نگاه نکردید دیگه برش داشتم واستون هم نمیتونم بفرستم ________________________________ لطفا مجدد آدرس ایمیل خود را ارسال کنید
2810