2777
2789
عنوان

قابل توجه کاربرانی که پروفایل آنها غیرفعال شده است

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 312 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنازی پست ها : 2 عضویت:1394/8/21 1394/8/23 - 10:28 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی ایمیلی برام نیومده میشه لطف کنید دوباره ایمیل کنید ________________________ کاربریتون تایید شد
یاسی(مامان امیرعلی)آنلاین پست ها : 21 عضویت:1394/8/21 1394/8/23 - 10:53 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام خانم تهرانی، ایمیلم رو.چک کردم چیزی نیومده. لطفا دوباره پیگیری کنید ممنون (0) لایک ____________________________ مشکل برطرف شد
فاطیما پست ها : 808 عضویت:1392/11/3 1394/8/23 - 11:42 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل خانم تهرانی ممنون پروفایلم باز میشه ولی تایید ایمیل کاربری به ایمیلم نیومده و همچنین از طریق ویرایش نمیتونم ایمیلم رو پنهان کنم تا دیگران نبینن __________________________ نی نی سایت من باز میشه براتون؟
ندا پست ها : 301 عضویت:1393/7/4 1394/8/23 - 11:59 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل سلام من اىمىلمو وارد کردم ىه بار زد قبلا استفاده شده ىه بارم زد برىد تو اىمىلتون تاىىد کنىد که وقتى رفتم هىچ اىمىلى نىومده واسم تو روخدا رسىدگى کنىد _____________________________ آدرس ایمیل خود را ارسال کنید تا کاربری شما بررسی شود
ننه سرما پست ها : 14 عضویت:1394/8/21 1394/8/23 - 12:35 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستویرایش پستقطع دسترسی کاربرلینک مستقیمارسال پیغام خصوصیارسال ایمیل نی نی یار و یا خانم تهرانی میشه جواب سوال منم بدین لطفا. من ایمیلی که ثبت نام کردم رو اصلا یادم نیست.ایمیل جدید دادم کهلینکش نیومده برامو کلا کاربری قبلم قفل شده. نام کاربریم rana69 ایمیل جدیدraana1369@gmail.com ____________________________________ مشکل برطرف شد
اگه ایمیل هم لازم هست تا ایمیل قبلیمو بزارم فقط میخوام کاربری قبلیم برگرده
zohreh هستم کاربری قبلیم غیر فعاله .......من منتظر معجزه ام ان شاالله خدا به من و تمام منتظرا نی نی سالم و صالح بده .
2810