2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه چه کنم اخه خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 100 پست
خونه مادرشوهرش بودن جمعه..عصرمیان خونه بعدشوهرش میره مهمونی شام..برمیگرده میبینه حلق اویزکرده خودشو از لوله گاز زیرش هم چهارپایی...نمیدونم منم گفتم شایدکسی این کاروکرده خودکشی جلوه بده..خداکنه همین باشه..چون هنوزتواین چندروزکلی افتراوتهمت زدن هم به خودش هم شوهرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نسیما خدا صبرت بده من که دوروزه شبا خواب ندارم نوه خالم سرطان گرفته جیگرم داره کباب میشه از خواب میپرم نگاه دخترم میکنم میدونم برای یه مادر یه تب ساده چقدر سخته چه برسه به مرگ عزیز
لطفا به دختر من رای بدید ممنون میشم خاله جونی ها http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/581-2014-09-16-05-54-1
الیناجون من اصصصصصلا اروم نشدم تا6ماه فقط مرده متحرک بودم جای خالیش توبیمارستان تو کشیکامون توجشن فارغ التحصیلی منو کشت فقط یادمه مدام براش خیرات دادم قران خوندم الانم همش شبای جمعه توگروه ت ل گ ر ا م میگم براش فاتحه بخونن یادمون نره ازمریم دوست منو ب ناحق کشتن شما نمیدونین چقققققققد بد کشتن دخترطفلکو
ولی من هنوزم یواشکی پروفایلشو چک میکنم...!!😔❤
خودم هم ترس برم داشته باوجودغصه یجوری میترسم توخونه...الانم نشستم کناردخترم...نای تکون خوردن ندارم...دلم میخواست امشب سه تایی بخوابیم...عزیزانموبغل کنم باااونااروم بشم....میترسم ازمرگ میترسم.ازمرگ این مدلی میترسم
من اشکم دراومد خدا برای هیچکس نخواد خدابه هممون کمک کنه شر شیطون از دور سر جوونامون دور باشه الهی هیچ مادری غم و مریضی بچش رو نبینه
دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍