2777
2789
عنوان

متخصص اطفال در مشهد...لطفا کمک کنید...

| مشاهده متن کامل بحث + 14138 بازدید | 60 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببخشید شما هم برای عفونت ادراری رفتید؟؟؟

من بالا اصلاح کردم اینا که نوشتم برای دکتر فرهت بود. برای سعید ساسان ۲ سال پیش خیلی راحت تماس گرفتم مطبش و وقت گرفتم. آره دخترم مشکوک به عفونت ادراری بود که آزمایش خواست و گفت عفونت ادراری نداره و خودش خوب میشه

من بالا اصلاح کردم اینا که نوشتم برای دکتر فرهت بود. برای سعید ساسان ۲ سال پیش خیلی راحت تماس گرفتم ...

اها. درسته دکتر فرهت که خیلی سخت میشه نوبت گرفت...

خدا رو شکر که مشکلی نداشتید...

اول هفت تیر ی درمانگاه مخصوص کودکان خیلی خوبه دکتر خوارزمی هم خوبه

نه متاسفانه خیلی خوب هم نیستن.

هفته گذشته که دخترم تب کرد اول رفتیم اونجا. نمیدونم دکترش کی بود‌. اما تشخیص اشتباه داد و دختر من که به خاطر عفونت تب کرده بود رو گفتش سرماخوردگی داره...

نه متاسفانه خیلی خوب هم نیستن. هفته گذشته که دخترم تب کرد اول رفتیم اونجا. نمیدونم دکترش کی بود‌. ا ...

خواهرزاده م ک این ویروس اسهال رو گرفته بود بردن اونجا خوب بود

خودمم بچه م چندروزش بود بردمش ی بار خوب بود

خدا ر وشکر دیگ نیاز ب دکتر پیدا نکرده

هرازگاهی ی چکاب ک اونم میبرم خوارزمی