2777
2789
عنوان

درمان ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دار شدن مسئله‌ای است که خیلی از زن و شوهرها آرزوی آن را دارند؛ اما متاسفانه ناباروری این آرزو را از برخی از آن‌ها می‌گیرد و زوجین را به فکر راهکارهای درمان ناباروری وادار می‌کند. خوشبختانه امروزه ناباروری درمان‌های مخصوص به خود را دارد و در این زمینه مراجعه به پزشک برای تشخیص و علت ناباروری ضرورت دارد. ناباروی هم در زنان و هم در مردان ممکن است وجود داشته‌ باشد

من دوستم برای درمان ناباروری و بچه دارشدن رفت مرکز نیکان تو اقدسیه کلی دکتر متخصص زنان داره ivf انجام داد
خیلی هم دستگاهاش جدید بود کلی هم دکتر خوب داره می تونی مشاوره بگیری

2803

من چند سال بود که قصد بارداری داشتم ولی متاسفانه باردار نمیشدم، به پزشک های زیادی مراجعه کردم اما متاسفانه جوابی نگرفتم. یه مدت کلا دیگه بی خیال شد. یکی از دوستام که پیش دکتر مهدوی رفته بود و معالجه شده بود و بعدشم باردار رفتم و بالاخره بعد از 7 سال تونستم باردار شم. الان یه دختر ناز و تپلی دارم

2804

دوبازه باید همه سونوگرافیا و ازمایشات و بدی ؟ دلیل سقطتت چی بود ؟ دکترت چی گفت ؟ شاید از مشکلات ناباروری داری ... ولی نترس عزیزم  اول برو دکتر ....منم دو بار سقط داشتم ولی دفعه سوم باردارشدم دکتر مم دکتر لیلا سلطانیه ... الانم ماه هفتمم 

من واسه نازایی عکس رنگی رحم گرفتم درمان شدم

با ذخیره تخمدان خیلی نزدیک به صفر باردار شدم

قبلا لوله هام با عمل باز نشد

عکس رنگی رحم پیش خانم ثریا یزدانی در شیراز انجام دادم بدون درد جواب نرمال بهم دادن

پشتشم باردار شدم 

بهترین دکتر برای درمان ناباروری تو تهران خانم دکتر حاتمی هستن

من به خیلی ها معرفی کردم و همه شونم راضی بودن میخوای ادرس سایتشون رو به توهم بدم بری سر بزنی

خانم دکتر مریم حاتمی

آدرس سایت: https://drmaryamhatami.com/

نوبت دهی: 09123050624

2805

من دو سال بود که قصد بارداری داشتم ولی چندتا دکتر رفتم و نتیجه ای نگرفتم، یکی از دوستام که اونم نمی تونست باردار شه،؛ بالاخره بعدا یک سال پیش دکتر عطار شاکری رفت و الان یه دختر یه ساله داره، منم به ایشون مراجعه کردم و الان ماه 8 ام بارداری هستم، وای خیلییی خوشحالم، ممنون از خانم دکتر بابت همه زحماتشون، برام دعا کنید

من یه دکتر خیلی خوب سراغ دارم که هم یکی از دوستام و هم عمه م که چند سال تحت درمان بود و نتیجه نمی گرفت، نتیجه گرفتن. اسم و شمار ه تماس پزشک رو براتون میذارم همین جا

دکتر بهناز عطار شاکری

شماره تماس : 88032396 021

2801