دوستان من چندین ماهه توو اقدامم ولی خبری نیست،پارسال یه سقط داشتم تو هفته ۶.و بعدش دیگه باردار نشدم.این ماه میخوام برم دکتر،به نظرتون تجویزش چیه؟دوباره باید همه ازمایشا و سونوهایی که دو سال پیش انجام دادم و بدم؟کسی تو شرایط من بوده؟
عزیزم من تعریف مرکز درمان ناباروری امین و زیاد شنیدم یکی از آشناهای من بعد از 3 سال که اقدام به بارداری کرده بود بعد از 3 ماه رفت مرکز امین خداروشکر باردار شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه دار شدن مسئلهای است که خیلی از زن و شوهرها آرزوی آن را دارند؛ اما متاسفانه ناباروری این آرزو را از برخی از آنها میگیرد و زوجین را به فکر راهکارهای درمان ناباروری وادار میکند. خوشبختانه امروزه ناباروری درمانهای مخصوص به خود را دارد و در این زمینه مراجعه به پزشک برای تشخیص و علت ناباروری ضرورت دارد. ناباروی هم در زنان و هم در مردان ممکن است وجود داشته باشد
من دوستم برای درمان ناباروری و بچه دارشدن رفت مرکز نیکان تو اقدسیه کلی دکتر متخصص زنان داره ivf انجام داد خیلی هم دستگاهاش جدید بود کلی هم دکتر خوب داره می تونی مشاوره بگیری
برای درمان ناباروری به نظرم خانم دکتر صالح پور خیلی می تونه بهت کمک کنه فوق تخصص نازایی هستن یکی از بهترین دکترای زنان تو تهران هستند ادرسشم تو زعفرانیست شماره مطبشم 02126205211
من چند سال بود که قصد بارداری داشتم ولی متاسفانه باردار نمیشدم، به پزشک های زیادی مراجعه کردم اما متاسفانه جوابی نگرفتم. یه مدت کلا دیگه بی خیال شد. یکی از دوستام که پیش دکتر مهدوی رفته بود و معالجه شده بود و بعدشم باردار رفتم و بالاخره بعد از 7 سال تونستم باردار شم. الان یه دختر ناز و تپلی دارم
دوبازه باید همه سونوگرافیا و ازمایشات و بدی ؟ دلیل سقطتت چی بود ؟ دکترت چی گفت ؟ شاید از مشکلات ناباروری داری ... ولی نترس عزیزم اول برو دکتر ....منم دو بار سقط داشتم ولی دفعه سوم باردارشدم دکتر مم دکتر لیلا سلطانیه ... الانم ماه هفتمم
من دو سال بود که قصد بارداری داشتم ولی چندتا دکتر رفتم و نتیجه ای نگرفتم، یکی از دوستام که اونم نمی تونست باردار شه،؛ بالاخره بعدا یک سال پیش دکتر عطار شاکری رفت و الان یه دختر یه ساله داره، منم به ایشون مراجعه کردم و الان ماه 8 ام بارداری هستم، وای خیلییی خوشحالم، ممنون از خانم دکتر بابت همه زحماتشون، برام دعا کنید
من یه دکتر خیلی خوب سراغ دارم که هم یکی از دوستام و هم عمه م که چند سال تحت درمان بود و نتیجه نمی گرفت، نتیجه گرفتن. اسم و شمار ه تماس پزشک رو براتون میذارم همین جا