2777
2789
سلام، رژیم درکنارشم ورزش بهترین گزینه اس  زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذا ...

سلام .مرسی عزیزم.حتما پیگیرمیشم.فدای محبتت بشم.سپاس    

بهترین قرص لاغری گلوریا و آلفا هستن من گلوریا رو انتخاب کردم..منک خیلی راضی بودم باید اصلشو بگیرین واس یکم ارزونترش همه میرن فیکشو میگیرن معلوم عوارض داره فیکش من واقعا راضی بودم.انقدر رفتم خرج کردم واس دکتر رژیمو اینا هیچکدوم جواب نداد اما با دو دوره جواب گزفتم.آنقدر دعاشون کردم خدا باعث وبانیشو بیامرزه من ب هیچ وجه کم نمی‌کردم تا این قرص دوستم بهم معرفی کرد و از یک آدم معتبر گرفتم واقعا خدا خیرشون بده من۱۴کیلو کم کردم با دو دورش تازه اگر خیلی ورزش کنی بیشترم کم میکنی من ب هیچ عنوان ن با ورزش تنها ن رژیم غذای هیچی کم نمی‌کردم تهش۲کیلو کم میشدم الان آنقدر اعتماد ب نفس گرفتم لاغر شدم خوبیشم اینکه اگر نخوری دیگ چاقم نمیشی معدت کوچیک میش نمیتونی چیزی زیاد بخوری الان۵ماه میگذره هنوز چاق نشدم لاغرترم میشم عالی واقعا عالیییییی...شماره تماس اون پشتیبانی شو میزارم ک هرکسی مثل منک آرزو داشتم یک روز لاغر بشم وب آرزوم رسیدم اونم مثل من ب آرزوش برسه چاقی واقعا بعده اعتماد ادمو از بین می‌بره

شماره پشتیبانی قرص گلوریا ۰۹۹۳۳۹۵۷۰۴۴ فامیلیش یادم نیست شرمنده.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من با قرص بلوبری 13 روز4کیلو وزنم کم شده

با اینکه چند مدل قرص قبلا خورده بودم و اصلا وزنم کم نمیشد با این قرص خیلی خوب وزنم کم شد 

تقریبا استپ وزنی داشتمو هیچ جوره وزنم کم نمیشد با مشاور سایتی که خرید کردم صحبت کردم این قرص پیشنهاد کردن

تا شب اشتها من کاملا صفر شده

من قرص لاغری خوردم تو دو ماه ۱۷ کیلو کم کردم به همه گفتم رژیم گرفتم🤭🤭🤭شكم و پهلو هام آب شد چون بلغمي بودم خيلي بزرگ بود

ولی خدایی راضیم با اینکه میترسیدم هیچ عوارضی نداشت واسم البته مشاورش هم ادم حسابی بود خیلی با حوصله وقت میزاره و جواب سوالا رو میده، محصولاشم اصله 

خلااااصه شدم باربی🥰

حالا هی میپرسین از کی گرفتی بزارم یک باره شمارشو 

٠٩٠٥٦٢٠٣٦٨٧ آنا شاهی

خدافز

من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه... ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹