2777
2789
عنوان

ی آقاهه بود تو نی نی سایت که...

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 54 پست
ایول مرسی

فقط عزیزم چون بارداری ...نمیدونم اجازه داری مصرفش کنی یانه؟

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام بالای ده ساله که تعمیرات سخت افزار انجام میدم علاقه دارم چون الکترونیک خوندم قطعاتشون برام ق ...

قطعه هاشو چه جاهایی میشه استفاده کرد؟ 

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسشونو محبت میکنید؟

امشب تل پی ام میدم فیلترم فعلا وصل نمیشه😭

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂
قطعه هاشو چه جاهایی میشه استفاده کرد؟ 

سلام

مثلا بلندگو ها

میکروفن

ال سی دی

بعضی از خازن و مقاومت و آی سی ها و...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
فقط تاریخ عضویت تون     ناهار مرغ داشتیم

ارادتمندیممممم

ناهار هم نوش جانتون باشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
گوشی htc دارم افتاد تو آب روشن نمیشه چند برمیدارین؟ 

سلام

روشن میشه؟

سلام مثلا بلندگو ها میکروفن ال سی دی بعضی از خازن و مقاومت و آی سی ها و...

آها  که اینطور   مچکر

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
سلام عرض شد‌ ن روشن نمیشه ال سی دیش هم شکسته 

ببینید اگه روسن نمیشه باید ال سی دیش سالم باشه که فرضا ال سی دیش بکارم بیاد

یا بر عکس ی گوشی روشن میشه ولی صفحه شکسته

اون بردش قابل استفادست.

اینی که شما فرمودید جفتشه متاسفانه

مگر قیمت قاب و باطریش که حدودا ۵۰ ۶۰ هزار تومنه که بعید میدونم براتون بصرفه. درسته؟

اره دیگه همینه ک می فرمایید‌ حالا هزینه تعمیر برد چقدر هس بنظرتون  درستش کنم می صرفه ؟

حدود ۸۰۰ ۷۰۰