2777
2789
عنوان

خانم های کارمند لطفا راهنمایی کنند

3446 بازدید | 11 پست
خانم هایی که کارمند هستند چطوری هم به کار خونه هم بیرون رسیدگی میکنید ؟ لطفا راهنمایی کنید برنامه خاصی هم دارین بگین.ممنون راستی شغلتون و اینکه چند ساعت کار می کنید هم بگید چون من مشکل پیدا کردم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر وقت از سر کار بر می گردم چند ساعتی می خوابم دخترم وشوشو هم به هوای من می خوابن وقتی بیدار میشیم (حدود ساعت هفت هشت شبه )دیگه سرحال می شیم .......برای غذا هم همیشه توی فریزرم غذای اماده دارم مثل میگو سوخاری وهمبرگر وناگت وغیره ..........هر وقت که گوشت چرخکرده می گیرم یه مقداریش رو با پیاز رنده شده بدون روغن تفت می دم ومی ذارم توی فریزر که خیلی کارم رو راحت می کنه وتوی خیلییییی از غذا هام ازش استفاده می کنم یه مقدار از گوشت رو هم همبر گر می کنم .......هویج وبرگ کلم رو با غذا ساز خورد می کنم وتوی یک ظرف در دار می زارم وبرای چند روز ازش توی سالاد استفاده می کنم وکارم رو راحت می کنه فعلا اینا به ذهنم رسید
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
منم شاغلم. خانمهایی که شاغل هستند باید یه کم فرز عمل کنند.

من خودم اوایل زندگیم نمی تونستم به کارهای خونه رسیدگی کنم . مخصوصا اگه چند روز پشت سر هم مهمون بودیم دیگه واویلا بود اوضاع خونه.

ولی خدا رو شکر الان برنامه ریزی کردم و به همه کارهام می رسم.
یکی از دلایل اینکه بیشتر مردم ثروتمند نیستند این است که بسیار غصه چیزهایی را که ممکن است اتفاق نیفتد را می خورند (رابرت کیوساکی)
منم چند جور خورشت رو آماده می ذارم تو یخچال و گوشت رو می پزم و بعد توی پیاز داغ و رب و زعفران یه کم تفت می دم که خامی رب بره و بسته می کنم می ذارم تو یخچال و کافیه که بعد از آماده کردن خورشت توش بریزیم و یخش آب بشه.

توی خونه سعی کن هر چیزی که بر می داری بذاری سر جاش. واسه بعد موکول نکن.

تو کارای خونه از همسرت هم کمک بگیر .

یکی از دلایل اینکه بیشتر مردم ثروتمند نیستند این است که بسیار غصه چیزهایی را که ممکن است اتفاق نیفتد را می خورند (رابرت کیوساکی)
مثلا از سر کار که می رسم خونه لباسهام رو سر جاش آویزون می کنم . کیفم رو تو کمد می ذارم.
یه کم استراحت می کنم.
شام و تهیه می کنم و ناهار فردا رو هم آماده می کنم و می رم سر بقیه کارها. اگه از وسایل ها و لباس و ای جور چیزا بیرون باشه که ابتدا سعی می کنم چیزای جلو چشمی رو بردارم. اگه نیاز باشه گردگیری می کنم و جارو می کشم. برمی گردم به آشپزخونه و به کارهای آشپزخانه می رسم. در ضمن همه کارها یک جا انجام نمی شه . مثلا اگه یه روز گردگیری کردی دیگه لازم نیست که تا یکی دو روز گرد گیری کنی. می تونی به بقیه کارات برسی.
معمولا غذا پختن بیشترین وقت رو می گیره واسه همین سعی کنین واسه شام تهیه کردن زیاد وقت صرف نکنین و چیزهای سبک تهیه کنین.
من اگه سوپ یا آش درست کنم . کمی زیاد درست می کنم و واسه فردا شب هم نگه می دارم.

اگه فرصت نکنم که ناهار فردا رو آماده کنم صبح ساعت شش یا شش و نیم بیدار می شم و ناهار درست می کنم. البته از شب قبل کار های اولیه اش رو انجام می دم که صبح زیاد وقت گیر نشه.
یکی از دلایل اینکه بیشتر مردم ثروتمند نیستند این است که بسیار غصه چیزهایی را که ممکن است اتفاق نیفتد را می خورند (رابرت کیوساکی)
الان بیشتر جاها هستن که سبزی پاک شده و خرد شده ، هویج خرد شده و ... رو می فروشند می تونین سبزی آش و قورمه سبزی رو از اونجا تهیه کنین و بذارین تو فریزر .

جمعه ها که تو خونه هستین می تونین چند جور خورشت آماده کنین و در طول هفته استفاده کنین.
قیمه بادمجون. قورمه سبزی . کرفس . مواد داخل ماکارونی . قیمه . آبگوشت و ....
یکی از دلایل اینکه بیشتر مردم ثروتمند نیستند این است که بسیار غصه چیزهایی را که ممکن است اتفاق نیفتد را می خورند (رابرت کیوساکی)
به دنبال غذاهای سالم و راحت و سریع و خوشمزه باش....
هر چیزی رو از هر جا بر می داری سریع بذار سر جاش....
آخر هفته ها کاهو و خیار و گوجه و کلا وسایل سالاد رو برای یک هفته بخر و بشور و بذار توی یخچال که هر شب بتونی سریع سالاد درست کنی ...
گوشت چرخ کرده رو قلقلی کوچولو درست کن و تفت بده برای یک ماه فریز کن تا توی آش گوجه فرنگی و آش ماست و آش جو و بعضی خورش ها ازش استفاده کنی چون سرعت پختش سریع تره
کدو و کرفس و بادمجون و بامیه و سبزی قورمه و این طور مواد غذایی رو از هر کدوم برای چهار پنج وعده تفت بده بذار توی فریزر معمولا برای یک ماه یا یک ماه و نیم جواب می ده و همیشه مواد لازم رو داری و فقط کافیه با گوشت یا مرغ بذاری بپزه
قطعات گوشت خورشی رو کوچیک تر خرد کن تا زود تر بپزه
اگه از فیله سینه مرغ استفاده کنی سرعت پختش سریعتره
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   baransiyah7676  |  5 ساعت پیش
توسط   avaz76  |  7 ساعت پیش