2777
2789
عنوان

.بعضی دخترا از شوهر واقعا شانس دارن

642 بازدید | 17 پست

نمونه زیاده.جاری خودم نمونه...از یه خانواده سطح پایین اما برادرشوهرم گرفتتش الانم کلی وضعشون خوبه دو تا دوتا خونه دارن...یا یکی از فامیلامون دختره س بار ازدواج کرده بود اخرم ی مجرد اومد گرفتش.کلا مورد اینطوری زیاده...ی دختر بود ک قیافه اش واقعا سطحش پایین بود ی پسری عاشقش بود مثه ماه دندون پزشک اومد گرفتش.یعنی ازدواج همش شانسه

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰😘🤩

طرز فکرت رو عوض کن تا شانس در خونه تو رو هم بزنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

خوشبخت بشن همه انشالله شماهم امیدوارم انقد خوشبخت بشی که دیگ خوشبختی اونا به چشمت نیاد 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما حسودی.تلاش کردن خونه زندگی خریدن. زن زندگی بوده جمع کرده خریده.از حرف زدنت اصلااااا خوشم نیومد همش میگی سطح پایین .متاسفم برات

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
2810