2777
2789
عنوان

یخچال سامسونگ

149 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها

کسی یخچال سامسونگ مدل RS51 داشته؟

این یخچال ضمانت نداره و چینی هست.

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

خرابی لوازم خانگی از موضوعاتی است که در هر خانه ای و برای هر برندی حتی بهترین برندهای خارجی هم ممکن است پیش بیاید. محصولات سامسونگ مثل یخچال فریزر هم شامل این قضیه هستند به همین خاطر در اینجا به تعمیر یخچال سامسونگ در شمال تهران می پردازیم.

اگر شما ساکن شمال تهران هستید برای تعمیر یخچال خود نیازی به حمل و جابجایی وسیله و طی کردن مسافت طولانی را ندارید چرا که نمایندگی تعمیر یخچال سامسونگ شمال تهران، آماده ارائه خدمات به شما می باشد و فقط کافیست با شماره تماس هایی که در ادامه ذکر می شود تماس بگیرید.

شماره های تماس تعمیر یخچال شمال تهران:22225007-021 -  88770355-021  - 26153912-021

نمایندگی های تعمیر یخچال سامسونگ شمال تهران: لواسانات، نیاوران، ولنجک، الهیه، تجریش، شریعتی، فرمانیه، کامرانیه، چیذر، زعفرانیه، منظریه، ازگل، دربند، دزاشیب، محمودیه، پل رومی، پاسداران، ظفر، میرداماد، جردن، شمیرانات، دروس، پارک وی، شهرک غرب، سعادت آباد، ملاصدرا

از مزایای این نمایندگی در شمال تهران می توان به مواردی چون عیب یابی و تعمیر در محل، تعویض بعضی از قطعات که قابل تعمیر نیستند با کمترین هزینه، استفاده از قطعات اورجینال و اصل، به موقع رسیدن تعمیرکار در محل، جا به جا نکردن یخچال برای تعمیر و ... پرداخت.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم یخچال من هم سامسونگه یخچال من چند وقت پیش که خراب شد تو اینترنت سرچ کردم برای تعمیر یخچال سامسونگم زنگ زدم یه تعمیرگاه اسمش دکتر آچار بود مشاوره رایگان دادن بهم شوهرم درست کرد مشکلشو اگه یخچال توام مشکل داره زنگ بزن بهشون راهنماییت کنن

به روزترین متدهای دکوراسیون و معماری داخلی ، طراحی داخلی ، کاغذ دیواری ، ایده های جدید برای نحوه چیدمان و انتخاب مناسب وسایل پذیرایی ، نشیمن ، اتاق ها و آشپزخانه و طراحی دکوراسیون داخلی منزل را در مجله دلتا بخوانید و محیط زندگی و کار خود را دیزاین کنید.

https://deltapayam.com/معماری-و-دکوراسیون/