2777
2789
عنوان

به نظرتون کار درستی میکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 37 پست
١٨ ماهگی دیر نیست؟ آخه از یه طرف هم میترسم بزرگتر بشه دیگه نشه جداش کرد الان پسر خواهرم ٥ سالشه هنوز تو اتاق مامان باباش میخوابه اونجوری هم خوب نیست خودم موندم چه کار کنم
عزیزم من دخترمو وقتی از شیر گرفتمش یعنی 2 سالگی از اتاق خودم بردمش بیرون . و اصلا هم مشکلی باهاش نداشتم الان زوده برای این کار خدایی نکرده شب بالا میاره . میپره تو گلوش البته من نظر خودمو گفتم ها . هر کسی یه نظری داره
اعتماد مثل کاغــذه … که اگه مچاله شد ،

هر چقدر هم صافش کنى محاله به حالت اولــش برگرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط گاهی که مریض باشه یا زیادی اتاق گرم باشه یا مثلا خواب بد ببینه از خواب بپره تند تند منو صدا میزنه همین که من برم تو اتاق آروم میشه دوباره می خوابه
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
2805
آخه الان گهوارش براش کوچیک شده دیگه نمیتونم تو گهوارش بغل تخت خودم بخوابونمش و مجبورم رو تخت خودم بخوابونمش یکی از دلایلی که جداش کردم همین بود، به نظرتون ایراد نداره رو تخت خودم بخوابونمش یا تختش رو باید بیارم اتاق خودم؟
بچه ها مرسی که گفتین جداش نکنم الان با کلی ذوق میرم بچم رو میارم پیش خودم میخوابونم و تا صبح پ از بوسش میکنم، خدایا شکرت بابت این نعمتی که به من دادی ایشالا همه تجربه مادر شدن رو بچشن
درسته خارجیا کلا سیستمشون با ما متفاوته ما نمیتونیم اونجوری باشیم انگار اونا از روز اول بچه رو جدا میخوابونن و حتی شب که بچه بیدار میشه هم بهش شیر نمیدن اما ما سیستممون متفاوته
خوش به حالت
اوایل تا دو ماه دخترم تو تخت خودش تو اتاق خودش میخوابید تا سرما خورد و بینیش میگرفت از ترس خفه شدنش تخت پارک گرفتیم اوردیم تو اتاق خودمون
نشون به اون نشون الان که نزدیک ١٨ ماهشه حاضر نیست تو اتاق خودش و بدون ما بخوابه دلم برا خوابیدن با شوهرم تنگ شده مجبورم رو زمین پتو بندازم باهاش بخوابم که عادت کنه ولی تا حالا که نشده
شانس اوردی که سر و صدا نمیکنه اصلا دلت نسوزه که بعد پشیمون میشی چون عادتشو نمیتونی از سرش بندازی
دلت تنگ میشه برو تو اتاقش و بعضی وقتا باهاش بخواب ، ولی حالا که جداش کردی حیفه دوباره عادتش نده از زندگی میفتی
من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   
2810