بچه هاتون خوابشون چطوره؟ شب ساعت چند میخوابه تا چند صبح ؟ چند بار بیدار میشه؟ تو طول روز چقد میخوابه؟ دختر من یک و نیم دو میخوابه تا پنج یبار پامیشه یک ساعتی بیداره دوباره میخوابه تا نه الی ده. در طول روز هم ظهر دوساعت تقریبا میخوابه
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بخدا خسته شدم چند روزه وحشتناک بهونه گیر شده الکی گریه میکنه مثلا من با تلفن حرف میزنم گریه میکنه می ...
پسره عزیزم؟
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم
گریه و بهانه که طبیعیه شیر خودتو میدی مگه؟ تا از شیر مادر یا شیشه نگیریش همین بساطه
شیر خودمو. واسه از شیر گرفتن زوده تازه یک سالشه