نگوووو کریرو بچه تا ۱۸ ماهگی میتونه استفاده کنه البته رو کریری ک من خریدم اینجوری توضیح داده شده
کریر هرچی هم سبک باشه اما بچه ماشالله وزن میگیره وزن کریر هم هست نهایت تا چهارماهگی استفاده کنی بعد هم سنگین میشه هم بچه وول میخوره و ثابت نیست نمیتونی از کیریر استفاده کنی مگه به عنوان صندلی ماشین یا صتدلی جلو تلویزیون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه من ۵ ماهشه فقط نشستنو قبول داره اصلا انگار زمین میخ داره
بچه منم شیش ماهشه تازه یاد گرفته بدون کمک بشینه مگه ول میکنه دیگه بزئر پوشکش میکنم
♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
نگوووو کریرو بچه تا ۱۸ ماهگی میتونه استفاده کنه البته رو کریری ک من خریدم اینجوری توضیح داده شده
عزیزم میشه بزاری ولی وقتی بزرگ بشن نمیشینن توش الان من دخترم هشت ماهشه از هفت ماهگی میترسم بزارمش توش چون میاد پایین پایینش میشینه یا میخواد بیاد بیرون
الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد زندگیم ۹۷/۸/۱۹
اخه عزیزم اینی ک خریدم خارجیه تحمل وزن تا ۱۵ کیلو داره بعدم ثابته و قابل استفاده به عنوان صندلی ماشی ...
خب عزیزم بچه من6 ماهشه 8 کیلوهه چطور تا 18 ماهگی میشهه استفاده کرد
♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟