2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دکتر اعصاب و روان خوب میخوای دکتر فرامرز ذاکری یک روانپزشک خوب و عالی در سطح تهران

میتونم بگم که تقریبا کسی نیست که رفته باشه پیشش و نتیجه نگرفته باشه

کارش عالیه

تشخیصش معرکه است

خیلی هم مهربان و با حوصله است

آدرسش اینه:

http://papishro.com/

تلفن:22725506-22725507

عجیبه همش چرا تبلیغ روانشناس می کنید ای بابا دوست عزیز من واسه پانیک پیش دکتر احمد جلیلی رفتم ٦ سال ...

سلام.شما از دکتر جلیلی راضی بودید ؟ ما با هزار ترفند یه بنده خدایی رو راضی کردیم بره پیشش.میخام ببینم درمانش جواب میده ؟؟

حال منو شوهرم افتضاح بود ، رفتیم پیش روانشناس ولی اون تشخیص داد بهتره چندوقت دارو بخوریم. همونجا تو کلینیک به روانپزشک ارجاع مون داد. اسم روانپزشک یادم نیست یه جلسه ویزیت کرد دارو داد، ولی خوب بود  خیلی الان شاد و شنگول تریم ، با روان شناس هم داریم ادامه میدیم همزمان. شماره کلینیک شون دارم روانپزشکی/روانشناسی هست

۸۸۲۰۲۴۷۶

۸۸۲۰۸۳۶۴

۸۸۶۴۹۰۸۷

من هم سالها بود که درگیر این اضطراب کوفتی بودم الان مدتی هست که با کلینیک روانپزشکی و روانشاسی دکتر باقری اشنا شدم اونجا میرم برای درمان خداروشکر خیلی بهتر شدم کمطب شون هم تو امیر اباد تهران