2777
2789
عنوان

شوهرم جاشو جدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 43 پست
چرا اخه؟عجبا....نه ماه تحمل کن بِزا.کلی پاره پوره شو بعد تازه آقا ناز هم کنه واست😤😒

دست خودشون فشار روحي روشون زياده مردهامون بيرون از خونه سر يه لقمه نُون ميجنگن ميان خونه خسته و داغون بازم فكر مخارج هستن خسته و داغون اينطوري ميشه كه زندگي هامون سرد ميشه تو كشورهاي ديگه پدر هم بعد از تولد بچه چند ماه مرخصي با حقوق داره و با ارامش به زن و بچش ميرسه

امروز هم نمردیم، اما زندگی کردیم؟اون هم معلوم نیست!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشاورم گفت بدترین اشتباه اینه ک همسر بعد از بچه دار شدن جاشو از خانومش جدا می‌کنه و شما بهیچ وجه نبا ...

حالم خیلی بده. چکار کنم.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......
2805
حالم خیلی بده. چکار کنم.

درستش کن گلم همیشه ک نمیشه جدا بخوابه، دیگ زمانی ک بچه بزرگ شده و می‌تونه یجا دیگ بخوابه تازه شوهرت بخواد برگرده سرجاش ک فاصلتون بیشتر شده!!!

بچت چقدرشه؟؟ 

امکانش نیست بذاریش یه اتاق دیگ؟ ک خودت هی بری پیشش و مواظب باشی؟

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
اخه خیلییی فاصله گرفتیم. باید چکار کنم. شما همین طور بودین؟

من تازه ده روزه زایمان کردم خونه مامانمم😂ولی خب شنیدم زیاد چون الان تو فقط سرگرم بچه ایی اون انگاری حسودیش شده باور کن مردا تشنه ی محبتن عین بچه ها دوس دارن لوسشون کنی اون الان محبت تورو میخواد چطوری یه بچه رو وقتی ک قهر میکنه میکشی سمت خودت شوهرتم دقیقا همینجوری باهمون روش بکش سمت خودت🙃

درستش کن گلم همیشه ک نمیشه جدا بخوابه، دیگ زمانی ک بچه بزرگ شده و می‌تونه یجا دیگ بخوابه تازه شوهرت ...

اخه چهارماهس‌ .خیلی کوچیکه. میترسم یه اتاق دیگه باشم از صدا گریش بیدار نشم یوقت. شوهرمم ک خابش سنگینه .

من تازه ده روزه زایمان کردم خونه مامانمم😂ولی خب شنیدم زیاد چون الان تو فقط سرگرم بچه ایی اون انگاری ...

باشه. سعی میکنم. مرسی دوست عزیز. تو اشتباه منو تکرار نکنی

اخه چهارماهس‌ .خیلی کوچیکه. میترسم یه اتاق دیگه باشم از صدا گریش بیدار نشم یوقت. شوهرمم ک خابش سنگین ...

یعنی چهارماه شوهرت جدا خوابیده؟

خودتو لوس کن بگو من و نینی دلمون تنگ شده واست بیا پیشمون بخواب و... ازین حرفا 

امتحان کن ببین جواب میده

اگر ج نداد یه راه دیگ رو باید امتحان کنی

دیگ هرشب رو نذار یجا دیگ بخوابه اولش هفته یه شب یا دوشب بگو بیا پیشم بخواب(همشو با لحن خوب بهش بگو)

بعد یواش یواش هی بیشترش کن 

یعنی چهارماه شوهرت جدا خوابیده؟ خودتو لوس کن بگو من و نینی دلمون تنگ شده واست بیا پیشمون بخواب و... ...

آره. چهار ماهه جدا خوابیده. امتهان کردم اینایی ک گفتی ج نداد. میگه کارم سخته  کشش ندارم شبو اگ خوب نخابم.

آره. چهار ماهه جدا خوابیده. امتهان کردم اینایی ک گفتی ج نداد. میگه کارم سخته  کشش ندارم شبو اگ ...

خب حداقل یکاری کن ک رابطتون رو در هر صورت داشته باشین

تا خیلی فاصلتون زیاد نشه

داشتن رابطه خیلی موثره و نمی‌ذاره فاصله بینتون بیوفته

اگر کارش اینقدری سخت هست ک قانع بشی تا یخورده بچت جون بگیره بذار جدا بخوابه از بعدش ازش بخواه ک درستش کنه