2777
2789
عنوان

شوهرم جاشو جدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 3ساله جدا میخوابه از وقتی بچم بدنیا اومده 

وا این دیگه چجور زن و شوهر بودنه پس😕

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
2805

عزیزم خیلی راحت بچه که خوابش برد خودت برو پیش شوهرت شده واسه نیم ساعت بخواب کنارش

بهش بگو دلم تنگ شده واسه آغوشت

این قدر ریلکس نباشین

شوهرتون جاشو جدا کرد شما به هزار بهونه برید پیشش

تا بدونه بچه مانعی نیست واستون

تا یاد بگیره عزیزم

عشق تو به غیر دردسر🤕 نیست ولی...قربان سری که درد کردن بلد است😇
عزیز مردا بیشترشون اینجوری میشن انگاری یجور کمبود محبت حس میکنن بعدم خسته اس اشال نداره ولی شمام بیش ...

اخه خیلییی فاصله گرفتیم. باید چکار کنم. شما همین طور بودین؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......
چرا اخه؟عجبا....نه ماه تحمل کن بِزا.کلی پاره پوره شو بعد تازه آقا ناز هم کنه واست😤😒

با امضات حال کردم دمت گرررررم👍

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
میگه صبح میرم اداره نمیتونم بخوابم خدایی بچه های منم خیلی بدخوابن

پس بچه نیاریم دیگه اگه قراره اینطور بشه😑

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
عزیزم خیلی راحت بچه که خوابش برد خودت برو پیش شوهرت شده واسه نیم ساعت بخواب کنارش بهش بگو دلم تنگ ش ...

باشه. ممنون. احساس میکنم یه شکاف بزرگ افتاده بینمون

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

مشاورم گفت بدترین اشتباه اینه ک همسر بعد از بچه دار شدن جاشو از خانومش جدا می‌کنه و شما بهیچ وجه نباید بذارین

بالاخره بچه اونم هست،تنهایی ک نمیشه از پسش براومد 

خستس خب باشه فرداش صبحکاره خب باشه!! 

دلتون نباید بی جهت بسوزه همین باعث فاصله افتادن میشه و دیگ درست کردنش خیلی سخت و مشکله.

یه دو بار ک پیش بچه باشه عادت می‌کنه و با سروصدا هم خوابش می‌بره. یبار ک بره یجا دیگ بخوابه میبینه عه چ خوبه خب دیگ واسه چی باید برگرده پیش شما؟؟

Your smile is more beautiful than everything for me❤️
2810