2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر کسی نظری یا اطلاعاتی در مورد مهد کودک نگاه نو (خیابان 212 غربی تهرانپارس)و مهد دو زبانه اندیشه نو(خیابان فرجام چهارراه ولیعصر کوچه بوستانی)داره لطفا" در اختیار من میذاره ،چون نمیدونم کدوم یکی از این دو مهد را برای دخترم انتخاب کنم .ممنونم
من خودم عضو تیم شناکمیل تهرانم از 8سالگی حرفه ای شنا کردم رشتمم تربیت بدنیه کی میگه نمیشه دختر خواهر من 5 سالشه مثل ماهی تو اب شنا میکنه زیر هفت سال استعداد میخواد بچه ای که زیر هفت سال شنا کنه المپیکی میشه
تو آسمان همیشه از یه ارتفاعی به بعد دیگه هیچ ابری وجود نداره، پس هر وقت آسمون دلت ابری شد با ابرها نجنگ، فقط اوج بگیر...
پسر من نزدیک به چهار سالش بود شنا یاد گرفت در مهدش به نام نیک گلان اما سمت هرویه الانم استخر مفتح میره حسینه ارشاد البته الان 7 سالشه خیلی هم خوب شنا میکنه کوچیک بود تازه شیرجه بهتر میزد به نظر من از سن کم یاد میگیرنن بسته به مربی داره پسر من الان واسه خودش یپا مربیه
پسر من قبل از پیش دبستانی شنا رو یاد گرفت.... 5 سالگی شروع کرد....چطور مربی خصوصی قبول نمیکنه!!!! پسرم 3 ساله بولینگ عبدو میره خصوصی.... انشاالله امسال دیگه برای مسابقات آماده بشه
خدایا با من مهربان باش ... خواهش میکنم
یه موسسه خلاقیت هست تو بلوار فردوس اموزش شنا گذاشته از 4 سال به بالا ماهیانه 80 تومن 12 جلسه

سلام مامان دانيال اين موسسه خلاقيت كه ميگين تو بلوار فردوسه انتهاي وفا آذره؟

سلام من پوریام 4 سالش بود شنا رو یاد گرفت البته خیلی میترسید 12 جلسه بیشتر طول کشید اما بالاخره تونست بدون ترس شنا کنه ولی توی این سن باید خصوصی کار بشه و حوصله میخواد اسم مربیشو یادم نیست اما شمارش 09122121904

بود

2810