2777
2789
عنوان

مهمونم کنید

87 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گل نی نی سایتی

دلم پر از غمه دارم میترکم از غصه ولی به خاطر بچه هام مجبورم محکم باشم

شوهرم اعتیاد دارع و امروز به خواست خودش رفت کمپ ترک اعتیاد

ازتون عاجزانه خواهرانه خواهش میکنم دعا کنید طاقت بیاره و ترک کنه و پاک برگرده خونه

دوتا دختر کوچیک دارم به خاطر دل اونا هم که شده دعا و صلوات بفرستین براش

بازم ممنون

یا رب نظری بر دل خسته ام کن  

چشم

🤗کنکوری های دهه ۶۰ بخونید.اگه دهه شصت هستید و قصد دارید مجدد ۹۹ کنکور بدین و هدفتون پزشکی دندان پزشکی و دارو سازی هست .اگه تصمیم قطعی گرفتید و تمایل دارید درخواست دوستی بدین تا تو واتساپ اددتون کنم .فقط دهه شصتیا لطفا پیام بدن مرسی دوستان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم رفتنی پشت سرش گریه کرد

بچه هام فک میکنن پدرشون برای سفر کاری رفته

الان همکارش زنگ زد گفت ممکنه 3هفته بمونه

موندم چی کار کنم

به کسی هم نمی تونم بگم

ایییی خداااا

بانوی محترم ، ورود به محیط کمپ به معنای ترک اعتیاد نیست ! صرفا پاکسازی بدن از سموم و شیمی حاصل از مصرف مواد مخدر است .

در نظر داشته باشید غالب افراد فکر می کنند پاکسازی بدن از سموم به معنای ترک اعتیاد و نجات فرد بیمار است.

اگر هدف شما ادامه زندگی است که انشالله همین طور هست . از همین امروز حتما یک مشاور و روانپزشک زبده را پیدا کنید و همانطور که در تلاش هستید جسم همسرتان از مواد مخدر پاک شود ، روح ایشان را توسط رونپزشک و مشاور زبده نیز التیام ببخشید. سعی کنی در تمامی مراحل زندگی خود از در تشویق وارد شوید و روح همسر خود را درمان کنید.

حضور من در این سایت ، صرفا جهت شناخت خصوصیات رفتاری بانوان و یاد گرفتن چیزهایی هست که در اجتماع به ما آموزش ندادند ! لطفا قضاوت نکنید ، عمده تاپیک های بنده برای بیدار کردن افراد خواب آلود هست. لطفا محترم باشید و قبل از حرف زدن کمی تعقل کنید.

عزیزم💗

انشالله همه چیز خوب پیش میره.

خدا بهتون توان و شکیبایی بده.

براتون دعای توسل میخونم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
بانوی محترم ، ورود به محیط کمپ به معنای ترک اعتیاد نیست ! صرفا پاکسازی بدن از سموم و شیمی حاصل از مص ...

ممنون به خاطر توضیح و توجه تون

همکارشون که شوهرم رو برده

گفت خود کمپ روان پزشک دارن

و حتی میخام که برم ببینمش گفتن تا یه هفته ممنوع الملاقات به خاطر فشاری که بهش میاد

بازم چشم در اسرع وقت خودمم میرم