2777
2789
عنوان

بهترین برنامه face app کمکککک

1101 بازدید | 11 پست

بهترین کدومه که کار باهاش راحت و بهترینه بگید زود لطفا

قشنگ پیر میکنه 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همين face appكه خودت گفتي خوبه 

خب می رم فروشگاه پلیر چندتا میاره

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
2805
همون فیس اپ

چندتا هستش تو فروشگاه

تو ماهواره دیدی مگه نه 😂😂😂

ماهواره نداریم والا تو نت دیدم عکس عمو اورنگ رو پیر کرده بودن

اقا نگیرین این برنامه رو دوستان اینجا می گفتن مشکوکه! 🤔

جدی؟ پس چی بگیریم؟

جدی؟ پس چی بگیریم؟

من نمی دونم چی بگیرین 🤷‍♀️اما دوستان می گفتن این خوب نیست نگیرین تا این حد مطلعم فقط😁

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️