2777
2789
عنوان

خواب بچه های زیریکسال

107 بازدید | 18 پست

سلام پسرم پنج ماهشه خستم کرده بخدا میخوام بدونم مال شماهم اینجوره یانه ساعت سه وسه نیم میخوابه ساعتای ششونیم هفت گریه میکنه بهش شیر میدم میخوابه ازساعتای۹همینجور نیم ساعت نیم ساعت گریه میکنه شیرمیدم میخوابونمش تا یازده دیگه ازاون بیداره بعدظهرها هم روهم رفته دوساعتی میخوابه مال شمابچه هاتون چجوره چیکارکنم خوابش خوب بشه؟

دخترم فردا واکسن چهارماهگی هست همینطوره با این تفاوت سه هم بیدار میشه با چشمای بسته جیغ میزنه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همین طوره فقط گاهی بلند میشه منو بیدار می کنه بعد چند تا مک میزنه خودس می خوابه این قدر لجم می گیره انگار فقط هدفش بیدار کردن منه .منم لپش رو بوس می کنم تو خواب نگاش می کنم 

2805
دخترم فردا واکسن چهارماهگی هست همینطوره با این تفاوت سه هم بیدار میشه با چشمای بسته جیغ میزنه

مال همینجوره چشماش که بستس داره گریه میکنه شبا چه ساعتی میخوابه کلا خوابش چقدره مال من ازچهارماهه هم همینجور بود ان شاالله فردا واکسنش اصلا دردی نداشته باشه تااومدی خونه پاهاشو باروغن زیتون چرب کن وحوله گرم بزار روش تادوساعتی اینکارو کردم الحمدالله دردش خیلی کم بود

دختر منم همین طوره فقط گاهی بلند میشه منو بیدار می کنه بعد چند تا مک میزنه خودس می خوابه این قدر لجم ...

مال منم همینجوره دیگه سردرد گرفتم منکه طاقت نمیارم بعضی وقتا سرش داد میزنم بعدش هم‌پشیمون‌میشم

مال همینجوره چشماش که بستس داره گریه میکنه شبا چه ساعتی میخوابه کلا خوابش چقدره مال من ازچهارماهه هم ...

ان شاالله ممنون عزیزم ساعت یازده 😐😐😐نه نه میخوابه ولی سه ساعت سه ساعت تو خواب با چشمای بسته جیغ میزنه تو کل روز دوسه ساعت میخوابه دختر من زیاد جاشو کثیف میکنه بخاطر همین زیاد وزن نمیگیره😭😭😭

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

دختر من گاهی خوب شیر می خوره گاهی دق میاره بعضی روزا خوب می خوابه درست روزهایی که کاردارم یا مهمون دارم اصلا نمی خوابه .کلا رفتاراشون متغیره فردا پنج ماهش میشه .خیلی هم بهم وابسته س 

مال منم این ماه شیر نمیخوره زیادوزن نگرفته

روزی چندبار شیر خشک میدی؟

2810