2777
2789
سلام عزیزم  دخترم ۱۱سالشه ولی خدا رو شکر ۸۰درصد خوب شده  گاهی اوقات میاد سراغش اما زیاد ...

منم دخترم هشت ماهه درگیر شده اونم شدید هم صدا هم حرکت ایقد داغونم که فکر خودکشی زده بسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه دقیقا بدونم چند وقت درگیره؟ دختر منم هشت ماهی هست درگیر شده دقیقا شرایط پسر شما رو داره فقط جیغ ...

پسر من دوساله درگیره، اکثر بچه ها یکساله خوب میشن نگران نباشین، متاسفانه پسر من یکسال رد کرد و گفتن سندروم توره هست

جیغای پسرم منو دیوونه کرده دیگه . نمیدونم چکارکنم دیگه 

پسر من دوساله درگیره، اکثر بچه ها یکساله خوب میشن نگران نباشین، متاسفانه پسر من یکسال رد کرد و گفتن ...

عزیزم سلام میشه علائم پسرتون وبهم بگیدواینکه چن سالشه؟

ممنون میشم

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد
سلام عزیزم  خدا رو شکر 70 درصد بهتره فقط موقعی ک هیجان زده بشه شدید میشه ولی تیک صوتیو هنوز د ...

عزیزم‌ تیک صوتی دخترتون بهترشده؟؟

میتونم بپرسم چجوریه تیکش؟؟

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد
سلام. عزیزم این مشکل حسی پردازشی هست. وارثی هست. یعنی یک یاچند تا از حواس پنج گانه حساس هستند. ومشکل ...

وای پسر منم کلا با لباس پوشیدن مشکل داره یعنی بیماره ؟حسی پردازشی تاحالا نشنیده بودم باید چیکار کنم درمان داره