2777
2789
سلام عزیزم خدا رو شکر دخترم خیلی خوب شده 90 در صدش رفته البته دختر من از 6 سالگی تا الان ک 11 سالشه ...

پسر من تو قرنطینه کرونا خیلی صدمه دید واین طوری شد. هم تیک شانه میندازه بالا هم بینی دهنش روکج میکنه هم چشم. گاهی هم صوت میزد که کم شده. منم حسابی بهم میریزم.از مردادماه متوجه شدم بعد دوماه روانپزشک بردم گفت فعلا نیازی به دارو نداره دوماه دیگه بیار بخاطر کرونا دیگه جرات نمیکنم ببرمش. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من تو قرنطینه کرونا خیلی صدمه دید واین طوری شد. هم تیک شانه میندازه بالا هم بینی دهنش روکج میکنه ...

عزیزم من چند بار روان شناس بردم سری اخر هم روانپزشک دارو داد اما داروشو استفاده نکردم اصلا. فردای اون روزیکه روانپزشک بردن ب طور محسوسی تیکاشقطع شده خدا رو شکر ولی اکثرا میگن تا 12 سالگی هست

عزیزم من چند بار روان شناس بردم سری اخر هم روانپزشک دارو داد اما داروشو استفاده نکردم اصلا. فردای او ...

خداروشکر. انشاالله این ده درصد هم کامل رفع بشه. شما دوران سختی رو گذروندی. فعلا من تو اون دوران هستم. باید زمان بگذره تاباهاش کناربیام. همش به این فکرمیکنم بعد کرونا بره تو مدرسه وجمع خانواده چی میشه

خداروشکر. انشاالله این ده درصد هم کامل رفع بشه. شما دوران سختی رو گذروندی. فعلا من تو اون دوران هستم ...

نگران نباش ب قول پدر شوهرم. میگه بچه تا بز گ شه هزار تا ادا از خودش در میاره منم خیلی غصه میخوردم ولی الانکه فک میکمم میبینم چقدر الکی خودمو داغون کردم هر چیزی ی دورانی داره بهتره ک خیلی ب روش نیاری خودتم درگیر نکنی چون خوب میشه مطمئن باش 

سلام به همه دوستان من چند ماه پیش پانیک گرفتم و الان درمان شدم بدون روانپزشک و تصمیم گرفتم به هرکسی که بدونم این بیماری رو داره معرفی کنم چون میدونم چقدر عذاب اوره  

به شما هم معرفی میکنم خودتون تحقیق کنید دوست داشتید برید پیش دکتر نجف پور  و یکی  هم کتاب دستان شفابخش انسان شفابخش رو بخونید البته من صوتی دانلودش کردم 

این هم پیج اینستاگرام دکتر که روش نوینی داره و بدون قرص هست مثل معجزه واقعا معجزه تا خودتون نبینید باور نمیکنید من هرشب حمله بهم دست میداد ولی از جلسه اول که رفتم کامل تموم شد و کلا دو جلسه رفتم تا الان هم پانیک رفته هم مشکلات دیگه خواهش میکنم برید ببینید به خدا خوب میشید بچه ها این بیماری آدمو انگار از پا درمیاره و نا امید میکنه ولی خدا برامون راه درمان گذاشته که تا به حال هیچ جا نبوده متد جدیدی هستش اسم روشش سوناپس هست  برای هر نوع بیماری روحی و جسمی هست حتی فوبیا و ترس هایی که داریم مثل ترس از مار ارتفاع جن و روح مثلا تاریکی تنهایی ترس از دست دادن عزیزان ترس جدایی در رابطه و‌...  

انشاالله همه مثل من اشک شوق بریزید تا جاییکه بتونم تو همه گروه ها میزارم این رو اگر شما هم رفتید و درمان شدید همین کارو بکنید چون من قبل از آشنایی با دکتر از خدا عاجزانه کمک خواستم که اگر درمان بشم به بقیه هم کمک میکنم حالا خیلی ها ممکنه فکر کنن تبلیغه که اشکال نداره من کارمو انجام میدم چون هرکس که خوب بشه انرژی مثبتش برمیگرده به من و کسی هم که تهمت بزنه تبلیغه برای خودش کارما و انرژی منفی درست میکنه.   

https://instagram.com/dr.hosseinnajafpour?

عزیزم پسر شما قبلش هیچ نوع تیکی نداشت؟ کاملا یهویی تیکش شروع شد؟ پسرمن شش سالشه درگیر تیک ولی واسه پ ...

سلام عزیزم. بله کاملا یهویی شروع شد. اول شانه مینداخت بالا. بعد صدا اضافه شد. بعد بینیش رو کشید بالا بعد پلک زدن

پست های قبلیتون رو دیدم عزیزم. بهتر نشده؟ من حس میکنم پسرم داره بدتر میشه

الان دارو مصرف می کنه پسرم کلا تو این یکسال که یهو تیک گرفت ی مدت تیک داره یا شدید ی مدت خیلی کمه متاسفانه پسرمنم کاملا یهویی شروع شد در عرض یکماه هم تیکاش شدید‌ و زیاد شدهمه دکترا میگن تیک ارثیه اما ما اصلا تیک نداشتیم تو خانواده هامون و فامیل . دارو اثر کرده کم کرده تیکش اما کلا ی وقتا تیکش عود میکنه ی وقتا کمتر