2777
2789

خانمها کسی تا حالا جراحی ابدو توسط دکتر خان اشرفی انجام داده؟ اگر کسی انجام داده لطفا از نتیجه کارش بیاد بگه

ممنون می شم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون من یه جراحی زنانه هم دارم می خوام دکترم همزمان جراحی زیبایی هم انجام بدن و ایشون رو می دونم که این کارو می کنن اما نمی دونم تو‌این کار چقد خبره هستن، لطفا اگه کسی اطلاعی داره منم در جریان بذاره 

ممنون می شم

من از قیمتاشون خبر ندارم فعلا 

اما می خوام پیش ایشون اندومتریوز جراحی کنم گفتم یه تحقیق کنم اگه کارشون خوبه ابدو هم انجام بدم.

چون می دونم ابدو کار هر دکتری نیست واقعا...

دختر خالم پیش دو تا دکتر تا حالا عمل کرده هموز شکمش تغییری نکرده!

سلام . در مورد دکتر بتول خان اشرفی این رو میدونم که بیش از 35 سال تجربه مفید و به روز از جراحی های زنان و نازایی و زیبایی دارند و صاحب سبک عمل جراحی ابدومینو پلاستی و واژینو پلاستی هستند . ایشون با برگزاری کلاس برای پزشکان زنان سبک خودشون رو تدریس میکنن و دیدن آلبوم داخل مطب میتونه کمک زیادی در تصمیم گیری افراد داشته باشه. تلفن مطب 22268566 و 22262990 و آنکال ایشون 09021212391

خانمای عزیز گروه زدیم و در مورد مسائل قبل و بعد عمل تبادل نظر داریم

تو این گروه میتونین عملهای دکترای مختلف رو بدون ادیت ببینید و بهترین تصمیم رو برای عملتون بگیرید

https://chat.whatsapp.com/KIamyFbOnfuI536mayRN9V

و خدایی که به شدت کافیست