2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 115105 بازدید | 155 پست
سلام به تو که یگانه باور زندگیم هستی
بعضی وقتها کلماتی وجود دارد که نوشتنش زیبا تر از بیان کردنش است
بانوی مهربانم
ممنونم
از اینکه اجازه دادی زیبائی های زندگی را در کنارت تجربه کنم
از اینکه اجازه دادی با تو مهربانی رو تجربه کنم
ممنونم که گرمای عشق را با تمام وجودت به من هدیه کردی
همسر مهربانم
ای کاش قدرت بیان داشتم تا زیباترین کلمات را در کنار هم می گذاشتم تا جمله ای در مقامت می آفریدم
ولی افسوس که ساده نویسم
با تمام سادگی کلماتم
فریاد می زنم دوست دارم
سلام دوستای گلم می دونم اینجا جاش نیست ولی خواستم جو اب ما مان شیدا جون و بقیه دوستای گلم بدم

منم بالاخره بعد از تقریبا 7 سال ناباروری و تلاشهای مکرر الان در هفته 9 بارداری هستم بالاخره خدا کمکمون کرد و

جواب دل شکستمون داد ................

برای همه مامانهای منتظر دعا می کنم که جواب صبر و انتظارشون بگیرن ................

به دعاتون محتاجم تا بتونم این راه تا اخرش طی کنم ..............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستای عزیز.نامه هاتونو خوندم.راستش با خوندن بعضی نامه ها اشکم در اومد.....من همیشه برای همسرم نامه های عاشقانه میفرستادم و می فرستم چون واقعا عاشقشم ولی اون همیشه عشقشو به زبون نمیاره شایدم دوستم نداره...اگه قرار بود الان براش نامه بنویسم اینجور مینوشتم:

همسر عزیزم سلام...بارها و بارها بهت گفتم دوستت دارم و عاشقتم،حتی بخاطر تو از خیلی خواسته هام گذشتم و این رسمش نیست که اینقدر به من و زندگیت بی تفاوت باشی..کاش یبار علت ناراحتیامو میپرسیدی،کاش یبار علت گریه های شبانمو میپرسیدی،لحظه هایی که بهت احتیاج داشتم کاش پیشم بودی،و صد ای کاش دیگر.....
ولی با همه بی محلی هات و بد اخلاقیات بازم دوست دارم...و قدر لحظه هایی که کنارم هستی رو میدونم وبا هیچ چیز دنیا عوضش نمیکنم....

عاشقانه دوستت دارم و منتظر مهربونیات هستم.....
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
همسر عزیزم می دونی که من همیشه دوست دارم
بابت تمام کارهایی که برام کردی از جمله کمک کردنت برای دفاع از پایان نامه ام گرفته تا تصفیه حساب کردن و کمک کردن به نگهداری از فرشته کوچولوی مهربونمون و کارهای خونه و صبر و حوصله ای که برای پرخاش های من به خرج می دی بابت همه کارات ازت ممنونم اینا رو گفتم که فکر نکنی خوبیهاتو فراموش می کنم
گرچه متاسفانه بدی ها هم همچنان به قوت خودشون باقی اند
فقط 2 تا مسئله منو اذیت می کنه یکی تلفن که همش باهاش ور می ری که زیاد مهم نیست
و دومی که مهمتره خانوده ات
خواهش می کنم یه جوری بهشون بفهمون که من مادر بچه ات هستم
من عشقت هستم همون کسی که برای به دست آوردنش چقد تلاش کردی چقد زجر کشیدی
بهشون بفهمون اینقد منو آزار ندن
اگه همین طوری ادامه داشته باشه بالاخره به خاطر اونا مجبور می شم فاتحه عشقمونو بخونم
میدونی که من حوصله کل کل کردن با این خواهرای زبون نفهمت رو ندارم
عاشقتم
افسوس که سرمایه زکف بیرون شد * و از دست اجل بسی جگرها خون شد *کس نآمد از آن جهان که پرسم از وی*احوال مسافران عالم چون شد
راستش من نامه های ا کسایی که این همه با علاقه به شوهرشون نامه نوشتن میخونم دلم میسوزه به حال خودم چرا من دوستش ندارم و بعد از بیست سال ازش متنفرم وروز به روز هم بیشتر ازش متنفر میشم به منم یه چیزی بگین چه طوری این همه به شوهراتون علاقه دارین چه طوری هست مشکل از منه یا از شوهرم به منم بگین
الهام جان دنبال مقصر نگرد پیدا نمیکنی
یه روز خودتو مقصر میدونی یه روز طرف مقابلت رو
عزیزم اگر میخوای عاشق باشی روی خودت کار کن
ادم همیشه میتونه خودش رو تغییر بده ولی دیگران رو نه!
عزیز مهربونم
اول از همه از هدیه ت یه دنیا ممنونم
از وضعیتی که الان داریم ناراضیم ولی خوشحالم که فهمیدی مخالفت من با شراکت خانوادگیتون بی دلیل نبود ولی من میخواستم خودت هم به این نتیجه برسی
گلم
از حرف تا عمل راه زیاد است
شاید بعضی ها در ایده دادن متبحر باشن ولی در عمل ...........؟؟!!
سلام شوهر خوبم
درسته که یک سال و نیمه پیشم نیستی ولی نمیدونم این چه حسی که هنوز فکر میکنم کنارمی خودت میدونستی دوست دارم...... حتی بهتم گفتم بدونه تو نمیتونم زندگی کنم
تو چه کار کردی فکر کن ؟به نامردی ولم کردی......
این نامه رو مینویسم شاید فرشته های خدا یه جوری بندازن تو خونه دلت..تو بخونی بفهمی در حقم ظلم کردی و یه کمی دلت وسم بسوزه
شوهرم ازت دلگیرم
عزیزه دلم بحث اعتیادت و خیانتت نیست به خدا... بحثه این همه دلشکوندنه من نیست به خدا.........بحثه این همه گریه کردن و خدا خدا کردن من نیست به خدا..بحثه 5سال صبر کردن من نیست به خدا
مبدونی اولین عشقم به نامردی ولم کردی تو شوهرم بودی .......تو نسبت به من مسیولیت داشتی اگه حتی نمنو نمیخواستی..... و حتی اگه دوباره رفتی سمت مواد ........اگه حتی دوباره با اون دختره دوست شدی ......خوب بود با صلح وارامش میومدی تمومش میکردیم..من ازت دلگیرم چون تو رفتی و پشت سرتو نگاه نکردی
من هنوز منتظرم که بیای با صلح تمومش کنیم نه با این هوه حرف و حدیث
این رو بدون که دلشکستن خیلی آسونه ولی دل به دست آوردن سخته
از خدا خواستم که هر بلایی سرم آوردی بهت بده تا بدونی چی کشیدم
بدون که همیشه دوست داشتم و تا آخر عمرمم عاشقتم
شما
بله خوده شما
اخم کردی چرا؟

لبخند بزن
حیف صورت ماهت بی لبخند باشه
لبخند بزن 1...2...
از بس بهم بدی کرده ابس تحقیرم کرده منم ادمی هستم که همیشه کوتاه میام تا سر شر بخابه حرف نمیزنم جواب نمیدم بدیاش تو دلم قلبمه شده هرلحظه بدیای در حقم کرده جلو چشمم مثل فیلم میاد جلو چشم
مثلا یه نمونش رو میگم فامیل شون از کرمان اومده بود خونمون دوتا دختر داشت هی این دخترا رو بر میداشت میرفتن پارک این ور اون ور یه عادتی هم داره وقتی چشمش به نفر میافته که یه کم خوشلکه و ترو تیپ و برو رویی داره واهل حال هست منو کم محل میکنه منم چیزی نمیگفتم تو پارک جلو خودم دست دختره رو گرفت رفتن نشستن تو کشتی بعد از همون پایین میدیدم که دختره رو محکم گرفته بغل تابه قول خودش دختره نترسه رفیم بیابون دختره رو برداشت جلو تمام فامیل رفتن باهم کوه همه فامیل هم یه جوری به من نگاه میکردن همش هم منو کم محل میرد جلو همه بهم تیکه مینداخت هنوز هم اون لحظه یادم میاد نفرتم ازش بیشتر میشه که چه طوری همه به من نگاه میکردن
2810