2777
2789
عنوان

نامه ای به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 115105 بازدید | 155 پست
آخه این مردا ارزش وقت تلف کردن دارن
آخه از این موضوع بهتر نداشتید مطرح کنید
خوب خوبشون شوهر منه ( مثلا) تا خوبی و قربون صدقشون می ری و می شوری می پزی کارمی کنی بهش نمی گی اینجا بریم اونجا بریم زن خوبی هستی زن زندگی هستی امان از وقتی که بر خلاف میلشون رفتار کنی ، شوهر خوب اونموقع خودش را نشون می ده . در کل انسانهای بی چشم و رو یی هستند با اعتماد به نفس بالا اما کاذب

اینقدر م ز نباشید خانما یه ذره خوددار باشید والا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردها هم انسانهایی از جنس خانمها هستن ولی خوب خلقت خلق و خوشون با ما فرق میکنه.ما نمیتونیم تغییر اساسی در اونها ایجاد کنیم اما میتونیم زندگی متکاملی با اونها داشته باشیم . همونطور که هستن بپذیریمشون و خودمون باشیم . ما ها خانم ظریف زود رنج حساس و در کل دوست داشتنی ترین موجودات هستیم ولی یادمون نره همگی عاشق هممممممممممسر و زندگیمون هستیم
با امید خوشبختیییییییییییییی
باران جان چرا؟ چرا ناامیدی ؟
مگه پیغمبر مون چی گفت؟ نگفت بعد من به ائمه وقران خدا چنگ بزنید مطمئن باش خدا کمکت می کنه اگه شده کاشت جنین وهرراهی باشه بچه دار می شی الان با پیشرفت علم فکر نکنم جایی برای یاس باشه به خدا توکل کن
الان مطلبت را خوندم دارم دیونه می شم سریع فکراصلی دککتر بکن یا داروودرمان یا جراحی ویا کاشت
عزیزم همه ی نعمتهایی که خدا بهم داده یکطرف ونعمت داشتن تو یکطرف.........................
خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
عزیزم من ماشینو ور داشتم با رامان رفتیم پارک اگه اومدی خونه و ماشینو لازم داشتی شرمنده به تمام روزایی که نو سواره بودی و من پیاده در......... شماره تاکسی تلفنی رو گذاشتم برات رو میز تلویزیون ..... واسمون دعا کن بهمون خوش بگذره .....
عزیزم نمی دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم نامه من فقط خلاصه میشه تو این جمله همسر عزیزم دوست دارم دوست دارم دوست دارم تو همه زندگی منی
بیشتر از هر کسی توی این دنیا تو رو میخوام وهنوز بعد 10 سال عاشقانه دوست دارم تو مثل یه کوه استوار برای منی بی تو زندگی برام معنی نداشت
همیشه شرمنده مهربونیاتم و همیشه ازت ممنونم
من و دخترمون عاشقانه تو رو دوست داریم ایشالا همیشه سالم باشی و خانوادمون همیشه شاد و خوشبخت بمونه
عاشقتم همسرم دوست دارم بی نهایت
دلم میخاد تمام بدیای که در حقم کردی رو بشینم جلو روت زل بزنم تو چشات و بهت بگم بهت بگم که همیشه جلو همه تحقرم کردی هر جا رفتی تا چشمت به خوشکل تراز من افتاد رفتی با اون گفتی و خندیدی و منو کم محل کردی و من هیچی نگفتم تمام سر تا پام هم طلا بگیری اون دوباری که منو بردی در خونه بابام گذاشتی رفتی یادم نمیره اون یه باری که دست دختر فامیلتون رو گرفتی جلو تمام فامیل رفتی کوه و من جلو فامیل تحقیر کردی یادم نمیره هیچ وقت نمیبخشمت از زندگی با تو حالم به هم میخوره اما هیچ وفت هیچی نگفتم تو همیشه به من میگی زشتم و املم اگه تیپ کنم اگه تیپ کنم ایراد میگیری اگه نکنم ایراد میگری تو همیشه تو زندگی به من گفتی زشتم در حالی یه نفر تو زندگیم پیدا شد که حاضر بود تمام زندگیش رو به خاطر من بده حاضر بود هر جی میگم رو قبول کنه ولی برای تو هیچیی نبودم تو حتی یه یک بار حاضر نبودی او ماشین پراید فکسنیتت رو دستم بدی درحالیکه اون حاضر بود یه زاینتا بخره بفرسته در خونمون طرف اون قدر پول داشت که میتونست تمام زندگی تو و فامیل تورو بخره ولی من مثل تو اهل خیانت نبودم نخاستم مثل خودت باشم وگرنه میتونستم زندیگت رو نابود کنم همیشه ازت متنفرم به خاطر تمام بدیات به خاطر اون خانمی که زنگ گفت شوهرت ازمن خاستگاری کرده ومن هیچی نتوستم بگم و هیچی رو خودم نیاوردم به خاطر تمام روزایی که منو ول کردی رفتی دختر بازی به خاطر مهرناز منو جلو همه خورد کاری کردی که روز سیزده بدر همه بهم بخندن ولی به خاطر بچهام این زندگی لعنتی رو تحمل کردم نخاستم اونا هم مثل خودم زیر دست زن بابا بشن
سلام احسان جان
چند ماهه که تغییر کردی خیلی عصبی شدی نمیدونم چرا اینجور شدی شاید به خاطر بیکاریه خیلی دوست دارم دوباره همون احسانی بشی که عاشقش بودم همونی که درکم میکرد وقتی از ناملایمتهای خانوادش صحبت میکردم با جان ودل گوش میداد وهمیشه ازم دفاع میکرد ولی چرا حالا اینجور شدی...همیشه میگفتی منو تو دوستیم با هم تا زنو شوهر منم با تو درد دل میکردم وانصافا دوست راز داری بودی برام .چرا چرا گلم حالا اینهمه نامهربون شدی باهام .میدونم قبلا اذیتت کردم ولی باز تو عاشقانه منو میخاستی برام اشک میریختی به خاطری که از دستم ندی اما حالا که خودتم فهمیدی واقعا خوب شدم .دوست دارم مثل روز اولی که دیدمت ولی نه احساس میکنم بیشتز.عاشقتم بهت محتاجم
الهام عزیز ...خیلی متاسف و ناراحت شدم از خوندن نوشته ات گلم .... ارام باش و به خدا توکل کن ....نمیدونم باید چی بگم ولی خدا ازین جور مردها نگذره .... الهی که شادی به زندگیت برگرده خواهر قشنگم ....کاش بچه ات نبود ....مادرها بخاطر بچه هاشون زنده اند ...واین بچه هان که تمام امید و انگیزه زندگی اند ...چقدر قشنگ نوشتی خیانت برای یک مادر نیست ...شایسته یک مادر نیست ...دل به یاد خدا بسپار و با اون راز و نیاز کن ....امیدوارم روزی بیاد که رنگ اسایش و خوشبختی رو ببینی ....برایت دعا میکنم عزیزم ... سایه خدا همیشه روی زندگیت وپشت و پناهت باشه ....
سلام عزیزم
نمیدونم دلم برات تنگ شده یا نه
خیلی احساس خوبی ندارم
ببخشید که اینقدر باهات بد حرف میزنم
احساس میکنم اونجا به تو خوش میگذره و اصلا یاد من نیستی !
می خوای چی کار کنی؟ برنامه تو برای اینده ی بچه هامون چیه؟
این بارداری خیلی داره اذیتم میکنه!
مثل همیشه درکم کن! خواهش میکنم!
از صبح تا شب کاری ندارم جز اینکه هی دلم برات تنگ بشه همش فکر چند وقت گذشته رو میکنم که از 24 ساعت حداقل 18 ساعت با هم بودیم ولی الن فقط 9 ساعت که 8 ساعتشو خوابی آخه خسته ای .
امیدوارم خدا به هر دومون صبر بده تا من دوری تو رو و تو کار زیادو بتونیم تحمل کنیم . اول از خدا ممنونم بعدم از تو به خاطر زحماتی که میکشی
مامان ارشیدا جان من تحمل کردم همه چی تموم شد ولی دلم میخاد یه روزی بیاد و تمام این حرفا رو تو روش بگم اخه من هیچ وقت باهاش هم کلام هم نمیشم تا بیا حرف بزنم قسقرق به پا میکنه و میگه خونه بابات ولی همه این حرفا تو دلم سنگینی میکنه فکر میکنه من اقدر زشتم که هیچ کی حاضر نیست به من نگاه کنه در حالی که این طور نیست من الان پسرم 19 سالشه ولی هیچ کس فکر نمیکنه این پسر منه هر جا میرم همه تعجب میکنن همه میگن بیشتر از 25 قیافت نمیخوره درحالیکه 35 سالمه هز کی شوهرم رو میبینه میگه اونچنان اش دهن سوزی هم نیست که این همه افاده داره
2810