2777
2789

سلام 

من تفسیر کلیشه ی ام آر آی دوستم رو دیدم

تفسیرش انگلیسی بود با گوگل ترنسلیت ترجمه کردم

نوشته بود بیمن مهره های  5و 6 بیرون زدگی هست دیسک گردن داره

و نوشته بود بافت نرم ...: لاعلاج

زدم وب درخصوص بافت نرم گردن نوشته بود در مورد سارکوم و سرطان !!!بافت نرم!!!!!

حالا من نمیدونم این بافت نرم که تو تفسیر نوشت هبود سارکومه خدای نکرده یا نه

اینستا چند دکتر رفته این ور اونور هی نوشتم دررررررریغ از  1 نفر جواب بده

حتما باید برم ویزیت پول بدم؟پس انسانیت کجا رفته

منی که از دلهره دارم می میرم  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خواهر من سر در نمیارم😞😞😞

ولی نگران نباش ایشالا که سالمه!!

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
بیشتر ببینید
نه آزمایش رو بدی منشی نشون بده ویزیت نمیخاد  اما خب مثلا ویزیت هم بدی جا دوری نمیره چون حتما پ ...

تا يك روز بعد فكر كنم ويزيت نميخاد 

بعدش بعضياشون ميگيرن!!! بعضيا ك وجدان دارن نه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

میگممممممممم مال دوستمه یعنی من باید پاشم حتماا برم دکتر ام ار ای تا یههههه دونه جمله رو بگه سرطان هست یا نه!!!!!

میگم اینستا ی کلی دکتر و متخصص رایدلوژی گفتم جواب ندادن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم