2777
2789
عنوان

رشته انسانی بهتره یا فنی

| مشاهده متن کامل بحث + 31789 بازدید | 83 پست

حسابداری رشته بهتریه بازارکارش هس

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب از رشته های فنی یکیشو بخون خودت استعداد تو چ زمینه ای داری روحیاتت چ جوریه

عاشق طراحیم ترکیب کردن رنگ ها رنگ زدن طراحی دکوراسیون داخلیو خیلی دوس دارم 

اگر‌علاقه داری بیا فنی بخصوص اگ‌واس نرم افزار وبرنامه نویسی میای‌چون بشدت نیازمند علاقه س وگرنه زده میشی ازش

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...
عاشق طراحیم ترکیب کردن رنگ ها رنگ زدن طراحی دکوراسیون داخلیو خیلی دوس دارم 

خب اگه استعداد طراحی داری گرافیک رشته خوبیه کلا درحال طرح کشیدن و تصویر سازی کتاب داستان و فتوشاپ دارن تو درساشون واینکه روی سفال هم کار میکنن واحد عکاسی هم دارن و نقاشی روی دیوار رو هم دارن ـ رشته نقاشی هم هست اونم رشته زیباییه انواع تکنیک های نقاشی و اینکه زیاد ب طبیعت میرید و اندام انسان ها رو طراحی میکنید

درمورد دکوراسیون هم این رشته هست ولی تو همه مدارس نیست و میتونی معماری هم بری اون هم طراحی اسکلت ساختمانه ـو طراحی دوختم هست ک اینم رشته معرکه ایه طراحی کردن مدل درست کردن و دوختن لباس

من خودم روانیم   تحقیق ک کردم روحیاتم با رشته وکالت جور نبود

منم انسانی خوندم و حقوق خوندم, ولی با روحیاتم سازگار نیست 

الانم بیکارم 

زمان ب عقب برگرده میرم فنی 

بهترین سالای جوونی رو با حفظیات الکی و بدرد نخور تلف نمیکردم 

من نمیدونم چکار کنم علاقم فنی هست ولی چون معدلم خوبه میترسم بقیه فک کنن خنگ بودم رفتم فنی حرفه ای بعدم میترسم کار براش نباشه نظرم بیشتر به گرافیک و طراحی دوخت و لباس هست بنظرتون چکار کنم؟