2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه روز مونده از ماه رمضون فهمیدم باردارم قبلش اصلا شک هم نمیکردم فقط بو میفهمیدم ب شوهرم میگفتم بو فلان چیز میاد بهمان چیز میاد گفت زهرا نکنه حامله ای خیلی مث خانم باردارا بو میفهمی تازه شک کردم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
سه شنبه موعدمه.دوفاستون خوردم با یه قرص دیگه اسمش یادم نیست.علائم هم ندارم لک هم ندیدم.کاش باردار با ...

منم ۲۹موعدمه این ماه گلومفین خوردم واز دیشب یه سری علایم به بقیه علایمام ازافه شده دیگه نمیدونم هستم یانه ایشاالله که توهستی

خدایا شکرت که بهم نی نی سالم دادی  1399\10\30 مثبت شد بی بی چکم  
سه شنبه موعدمه.دوفاستون خوردم با یه قرص دیگه اسمش یادم نیست.علائم هم ندارم لک هم ندیدم.کاش باردار با ...

انشالله عزیزم ی عیدی خوب میگیری 

هیچیو بزور نخواه بسپر دست خدا 

من قبل این نینی یدونه انداختم خودم برنامه ریخته بودم باردار شم ک شدم ولی سقط شد ولی این یکی بلافاصله شد حتی فکرشم نمیکردم خود خدا دادش بهم

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
من سه روز مونده از ماه رمضون فهمیدم باردارم قبلش اصلا شک هم نمیکردم فقط بو میفهمیدم ب شوهرم میگفتم ب ...

مبارک باشه😘منم سری پیش خیلی هوس میکردم یا بوها اذیتم میکرد همش فکرمیکردم باردارم ولی پریودمیشدم

بالاخره مامان شدم😍