2777
2789
عنوان

رژیم بدون پلو

479 بازدید | 14 پست
من قبلا یه بار پلو رو کم کردن خیلی سایزم کم شد میخام از فردا تا 3روز اصلا پلو نخورم بعدم خیلی کم بخورم ببینم چی میشه الان وزنم 66.6 دور کم 94 با قد 160 میخام بشم 55.5 کسی هست باهام همراه بشه اسمش رو تو جدول زیر اضافه کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم 5 روز نون و برنج رو حذف کردم از نظر وزن و سایز فایده نداشت اما احساس سبکی خیلی خوبی داشتم... ضمنا اگه دوست داشتی میتونی توو گروه ما هم بیای... http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=789487&postID=33239405

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

من از چهار شنبه هفته پیش نان ، پلو ، شیرینی جات رو نخوردم وزنم از 62 رسیده به 59.5 امروز صبح
عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...
بهتره همون مقدار برنجی که میخوری رو بریزی تو بشقاب بعد یک قاشق ازش کم کنی همینطوری ادامه بدی تا طی 2 ماه برسی به 10 قاشق برنج اینجوری خیلی بهتره وزنی که به مرور زمان کم بشه بهتر ثابت میمونه تا وزنی که یه دفعه کم بشه
اینجوری گرسنگی نمیکشی اذیت هم نمیشی و معده کم کم کوچک میشه بعدش دیگه اصلا بیشتر از 10 قاشق نمیتونی بخوری سیر میشی نان هم یک کف دست صبحانه بخوری خوبه آب خورشت بسیار چربه سعی کن اصلا نخوری