2777
2789

سلام خواهشی که دارم اینه بزارین من جریان رو کامل تعریف کنم بعد نظر بدین منم به عنوان یک هم جنس نگاه کنین نه ی خواهر شوهر فضول بدجنس  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زن داداش من قبلا دختر درستی نبود حتی زندگی اول برادرم به خاطر ایشون بهم خورد و بعد هم زن داداش من شد ( میدونم داداشم مقصر بوده و نمیخواد ازش دفاع کنید)

ما هم قبولش کردیم ولی خیلی هم ازش حمایت کردیم حتی چند وقت پیش ب ما گفت داداشم بهش خیانت میکنه من و مادرم خیلی شدید ازش دفاع کردیم با برادرم حرف زدیم اونم واقعا همه چیزو گذاشت کنار

اینم بگم این خانوم هیچ خانواده یا دوستی نداره .... هیچی همه ترکش کردن 

چند وقت پیش ک خونمون بودن برادر و مادرم رفتن بیرون خرید کنن من دیدم که گوشیش دستشه و داره تند تند اس ام اس میده و اس ام اس براش میاد

فکر کردم برادرمه و مثلا یک ساعتی که تنها بودیم شاید در حد دو کلمه صحبت کرد

منم اصلا دخالت نکردم فکر کردم دعواشون شده یا حرفی داشتن نخواستن پیش ما بزنن

شب ک با مامانم حرف میزدیم گفتم امروز حامد پیام میداد گفت نه اصلا گفتم اصلا اس ام اس نمیداد رفتین خرید؟ گفت نه اصلا

گذشت منم هیچی نگفتم

ندارم ..ولی اگه ی روزم داشته باشم تو کاراش دخالت نمیکنم ب من چ اخه...سرم تو زندگیه خودمه...

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
زن داداش من قبلا دختر درستی نبود حتی زندگی اول برادرم به خاطر ایشون بهم خورد و بعد هم زن داداش من شد ...

خب شايد دوست جديد پيدا كرده

يا از اقوامشه باز ارتباط دارن

حالا حرفت تموم شد اسي يا من زود قضاوت كردم؟😂

2810