2777
2789
سلام دوستان
من بعد 5 سال رفتم اصل مدرکم از دانشگاه بگیرم،گفتن باید سابقه 4 سال کارتو بیاری یا بری وزارت کار فرم پر کنی برات کار پیدا کنن یا نامه بدن که کار پیدا نکردی.
کسی هست که این مراحلو طی کرده باشه؟کدوم قسمت باید برم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
گلک جان
تعهد کاریتون چند ساله است؟ بر اساس این که منطقه یک، دو یا سه باشی میزان تعهدت فرق داره؟
در ضمن می تونی بخری تعهدت را. می خواهی دانشنامه را برای خارج ترجمه کنی؟ وزارت علوم هستی یا وزارت بهداشت؟؟؟؟؟؟
آره عزیزم
باید بری موسسات کاریابی
هر منطقه ای واسه خودش داره
و بگی می خوام مدرکم آزاد بشه خودشون می دونن
بعد از 6 ماه نامه میدن بهت که کار پیدانشد و میبری دانشگاه مدرک و ریز نمراتتو میدن
یه کار الکیه دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو سال پیش که قصد داشتیم بریم اون ور اب رفتم وزارت کار و فرم پر کردم.نامه اش رو هم گرفتم اما کو حال و حوصله که برم اصل مدرکم رو بگیرم .باید از وزارت کار نامه ببری که توی این مدت که فارغ تحصیل شدی کار یدا نکردی نامه عدم بدهی از رفاه دانشجویی هم ببری مدرکتو بگیری.
بچه ها من خودم اقدام نکردم. اما سابقه کار مهمه. می تونند از تامین اجتماعی استعلام کنند. به نظر من شما که عجله ای ندارید با همون گواهی موقت هم کارتون راه می افته. الان هم برید وزارت کار فرم پر کنید. هر قوت قصد ادامه تحصیل برای خارج داشتید می تونید پیگیری کنید و هم این که معمولا حین مکاتبه می تونید بگید موقع تایید پدیرش نهایی اصل مدرک را می فرستید.
ولی نرخ وزارت علوم ارزونه وزارت بهداشت بالاست. من از دوستام شنیده بودم با 300-600 هزار تومان از خود وزارت علوم مدرکشون را خریدند
من الان دکترا می خونم و تا الان اصل مدرکم لازم نشده برای چی می خوای خودت را اذیت کنی البته اگر نمی خواهی خارج از کشور ادامه تحصیل بدی
سلام
من یک سری جزوه ارشد کامپیوتر سنجش تکمیلی +کتاب سیستم عامل و پایگاه داده مقسمی+معماری پوران پژوهش+هوش مصنوعی رهنمون+جزوه دست نویس سیستم عامل عابد سلیمی رو برای فروش دارم.60 هزار تومن.اگه خواستین ایمیل بزنینkamisemsar@yahoo.com
پیشانی اش را ببوسید،قربان صدقه اش بروید،مـــــــــــــــادر را می گویم

گاهی هم برای مادر ، مـــــــــــــادری کنید