2777
2789
عنوان

کسی بوده آزمایشش منفی باشه بعد مثبت بشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67870 بازدید | 71 پست
اخه ادم یهو ناخواسته بدونه اینکه دخول صورت بگیره ارضا بشه مشکلی نداره ک

ارضا موردی نداره عزیزم دخول مورد داره مخصوصا ماهادکه فعلا معلوم نیست چه خبره

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله من ۶ساله منتظرم زندگیمون بی روح شده 

من امشب شاید باورت نشه از بس حس پوچی داشتم شوهرم که اومد به بهانه ی مراسم دعا از خونه زدم بیرون رفتم‌تو مراسم انقدر گریه کردم 

چون دیگه حتی راجع به بچه هم حرفی نداریم بزنیم . همه خرفامون تکراری خونه ساکت . نمیدونم شایدم چون میخام پریود بشم روحیم به هم ریخته . نمیدونم اما میفهمم بریدم از اینهمه حسرت

چشم حتما انشالله ک تولد امام رضا خبر مامان شدنمونو بشنویم منو تو و تمام منتظرا

انشالله

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
شاید قسمت این بوده امید داشته با‌ش عزیزم

چمیدونم شاید 

من شهر غریبم و هیچ خواهر و مادی پیشم نیست خیلی غریب و تنهام . هرجیزی خدا میخواد بده تا جیگرم خون نشه نمیده 😔

واسم دعا کنید که هرچه زودتر باردار بشم و خدا صلاحم بدونه و بچه سالم بهم بده 

من امشب شاید باورت نشه از بس حس پوچی داشتم شوهرم که اومد به بهانه ی مراسم دعا از خونه زدم بیرون رفتم ...

ناراحت نباش ۲سال چیزی نیست همه ۲سال اول عمدا بچه نمیارن هیچ ناراحت نباش خدا بزرگه و صلاحمون رو بهتر میدونه.الانم چون زمان پریودت هورمونا بهم میریزه من خودمم عصبی میشم افسرده میشم اصلا داغون...

سعی کن از اوقات دو نفریتون لذت ببری.من واقعا دیگه ۲سالیه که ناراحتم قبل ترش ناراحت نمیشدم تحمل میکردم‌.‌‌

تازه فک کن تقریبا ۲سالم عقد بودم ..دیگه خیلی تکراریه الان واسم....ولی باز نامید نیستم توام نباش

توکل هممون به اون بالاییه

چمیدونم شاید  من شهر غریبم و هیچ خواهر و مادی پیشم نیست خیلی غریب و تنهام . هرجیزی خدا میخواد ...

انشالله بزودی مادر میشی گلم🤗❤

با همسایه تم دوست شو منم الان باهمسایه دوست شدم هم من هم اون از تنهایی دراومدیم جفتمون ۶سال منتظریم و خانواده هامون خیلی نزدیک نیستن(ما تهرانین)خانواده  برا من کرجن برا اون ساوه

ناراحت نباش ۲سال چیزی نیست همه ۲سال اول عمدا بچه نمیارن هیچ ناراحت نباش خدا بزرگه و صلاحمون رو بهتر ...

خواهر من ۷ ساله از عقد و اینام گذشتع .۲ ساله منتظر بارداریم 

چی بگم والا 

خسته و درمونده شدم 

با ترس میرم دسشویی ک الان پریود شدم

انشالله بزودی مادر میشی گلم🤗❤ با همسایه تم دوست شو منم الان باهمسایه دوست شدم هم من هم اون از تنها ...

من همسایع هام همزبانم نیستن 

اما خب مراسم دعا و اینا میرم 

چمیدونم اینم شانسه من هست

خودت و شوهرت ک مشکلی ندارین؟ 

خودم پلی کیستیکم

که خیلیا هستن و باردار میشن . انقدرم ورزش میکنم هی میره هی دوباره میاد 

دوستات ببخشید امشب سرتونم درد اوردم 

خدا به همه منتظرا هرچه زودتر نگاه کنه و دامنتون سبز کنه عزیزای من که فقط یه منتظر میدونه چقدر انتظارش سخته و بس