2777
2789
عنوان

چطور دو تا بچه رو با هم بخوابونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باباشون شبکاری میده. مشکل من همینه

خیلی سخته دوتا بچه دست تنها

یکی رو بذار رو پات بخوابون اون یکی بازی کنه

این که خوابید اون یکی رو بگیر راه دیگه نداره

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
2805
شیشه شیر بده دستشون تا بخوابن خیلی راحت دوسال شدن خیال میکنی سخته دیگه الان یادشون بده خودشون بخوابن

نمی خوابن. بذارمشون تو تختشون بلند میشن گریه می کنن. منو صدا می کنن. چه جوری یادشون بدم خودشون بخوابن 😔

نمی خوابن. بذارمشون تو تختشون بلند میشن گریه می کنن. منو صدا می کنن. چه جوری یادشون بدم خودشون بخواب ...

خوب باید خودتم داز بکشی کنارشون تا یاد بگیرند 

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍
بلند میشن میرن بازی

خوب خوابشون نمیاد باید خسته بشن که زود بخوابن اگه آهنگ دوست دارن بزار براشون تا بخوابن اولش سخت اما اگه عادت کردن راحت میخوابن کاش خدا دوتا پسر به من بده 

نه این میشود 😔نه آن میشود😔 هرآنچه خدا خواست همان میشود😍😍😍😍

من از يك سالگي دوقلوهام رو خوابشون كار كردم و از اتاق تاريك شروع كردم (اتاق ميگرن) و خودمم وسطشون مي خوابيدم و خودم كاملا به خواب ميزدم و اونا هم هيچايي رو نمي ديدن و چيزي جذبشون نمي كرد كه برن سراغش كم كم خوابشون مي برد...

اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)