2777
2789
عنوان

رفتار بیمارستان بدون اجازه والدین

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 22 پست
من اون زمان تو بخش زنان بودم هر روز هم میرفتیم بیمارستان اصلا راجع بهش هیچی نگفتن. نه امضا نکرده&nbs ...

امکان نداره برا بستری باید فرم پر کنن، وگرنه خود بیمارستان بستری نمیکنه

خب پس شوهرت خبر داشته دیگه بردن بیرون، سونو و آزمایش هم که جز روند درمانه و نیاز به اجازه نیست، تو ا ...

ن خبر نداشته. اونی که گفتم انتقال به بیمارستات دیگه بوده که امضا کرده نه برای اکو. هیچ امضایی جز این داده نشده

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امکان ندارن برای بستری فرم پر نشه وگرنه بستری نمیکنن

بعدش هم اگه تو همون بیمارستان که دنیا اومدن بستری شدن همون فرم رضایت که برا زایمان امضا کردین برا بچه ها هم حساب میشه 

بعدش هم اگه تو همون بیمارستان که دنیا اومدن بستری شدن همون فرم رضایت که برا زایمان امضا کردین برا بچ ...

دقیقا بچه از زمان تولد با مادر حساب میشه بستری‌شدن تا یک ماه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اقا بدون اینکه به مادر پدر بچه بگن ۴ بار بردن سونو یه بارم از بیمارستان به خاطر اکوی قلب خارج کردن. ...

معمولا باید هر کا ی رو که انجام بدن به والدین خبر بدن مگه اینکه موقعیت اورژانسی بوده باشه 

ولی مشکل کجاست عزیزم. اگه لازم نبوده که انجام نمیدادن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
معمولا باید هر کا ی رو که انجام بدن به والدین خبر بدن مگه اینکه موقعیت اورژانسی بوده باشه  ولی ...

همیشه اینطوری نیست.من پسرم بعد از به هفته بستری بودن روز مرخص شدن دکترش گفت که سونو مغزش خوب بوده من اون موقع فهمیدم که سونو کرده بودنش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
همیشه اینطوری نیست.من پسرم بعد از به هفته بستری بودن روز مرخص شدن دکترش گفت که سونو مغزش خوب بوده من ...

من هم همینو گفتم گلم. معپولا وقتی بستری میشن اون برگه ی بستری رو که امضا میکنیم یعین اجازه میدیم که  تمام کترهای لازم رو انجام بدن. و معمولا میگن. اما اگه اوراژنسی باشه دیگه نمیگن. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !