2777
2789

شاید اولین باره ک تنهایی دارم میرم خرید چون همیشه در هر شرایطی همسرم رفته یا با همسرم رفتم خلاصه تنهایی پیاده نرفتم،

الان زنگ زده میگه خودم میرم پیاده گرمه بری اذیت میشی میگم آره گرمه ولی باید برم دیگه   

نمیدونم چرا الکی ذوق دارم آخه این ذوق زدگی داره  

الهی به امید خودت نه بنده های بی خودت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت نخواستی تاحالا تنهایی بری؟

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
بعد از ازدواجم اینطوری شده بودم ازبس شوهرم لوسم کرده بود قبل ازدواج کارمند جای مهمی بودم و بخش مهمی ...

دقیقا بعضی اقایون به بهانه لوس کردن و اینا ادمو بی دست و‌پا بار میارن منم دورش رو گذروندم 

خودم و لوس کردنای همسرم  برای هر کار کوچیکی از سر کارش می اومد کارامو انجام میداد بد عادت شده ...

چه جالب یعنی دلت برا تنها رفتن تنگ نمیشد؟ 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
دقیقا بعضی اقایون به بهانه لوس کردن و اینا ادمو بی دست و‌پا بار میارن منم دورش رو گذروندم 

دقیقا همین طوره حتی اعتماد بنفسم پائین اومده اما به خودم اومدم

دقیقا همین طوره حتی اعتماد بنفسم پائین اومده اما به خودم اومدم

دقیقا 

من بعد از چند سال هنوز نتونستم مثل زمان مجردیم بشم اما خیلی بهتر از اوایل ازدواجمونم 

همین که به خودت امدی قدم بزرگیه افرین

دقیقا  من بعد از چند سال هنوز نتونستم مثل زمان مجردیم بشم اما خیلی بهتر از اوایل ازدواجمونم&nb ...

خییلی سخته منم مثل مجردیم نمیشم 

چون مجردیم استقلال کامل داشتم 

ولی دیدم اینطوری پیش بره برای خودم بد میشه