بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هروقت شوهرم عصبی میشه اصلا دست خودش نیس نمیتونم تحمل کنم یک روز ک منو کتک زد مامانش اومد طرفداری من خیلی حالش بد بود مثل این روانی سر خودشو میزد ب دیوار یک کارهای من فرار کردم اومدم خونه بابام واسه قهر بعد چن روزی رفتم خونم لباس بیارم نزاشت بیام اشتی کردیم خیلی بهترشد اخلاقش چون گذاشتم اومدم چن روزی اگ بمونی خونه تحمل کن عادت میکنه الان بهم میگ غلط کردم گریه میکرد کببخش دست بلن کردم
(میتونید رها صدام کنید🙋♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
قبول دردناکه اما میتونست باهام رفتار بهتری داشته باشه برام توضیح بده ، من تازه عقد کرده بودم با هزار ...
مردا ازبچه خیلی بچه ترن گاهی کارایی میکنن که نشون میده خیلی بی عقلن.من۶ماه بعد عقدم اولین کتکو ازش خوردم منتها اونموقع ازراه درست حلش نکردم فقط باجیغ وگریه وبحث جوابشو دادم که فایده که نداشت هیچ حق به جانبم بود.
عروسی ...ماجرا مال دو سه سال پیش ..باردارم زده به سرم یاد اوایل افتادم
آهااااا منم چندسال پیش خیلی سختی کشیدم.دوران عقد هرچی کمترباشه بهتره.بعدم باید سعی کنی هرچی پیش اومد بین خودت وشوهرت حل بشه کسی نفهمه.ولی بعدازعروسی بایدبه شوهرت محبت کنی خیلی.باهم دعوام کردید قهرنکتی فقط سکوت کنی تاخودش بفهمه باید درست رفتارکنه.بعدم من اونموقع که بعد عروسیم کتکم زدبه مادرشوهرم گفتم به بابام میگم که بترسن ودرست شد.