تک_سوارعشق مدیر عضویت: 1390/09/30 تعداد پست: 9823 عنوان علائم عفونت رحم یا تخمدان ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 34681 بازدید | 35 پست سلام خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات 1398/04/18 | 00:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا۸۷ عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1781 مامانم میگه سرما بهت گذاشته آخه روز سوم پری بودم مهمون داشتیم فعالیتم زیاد بود عرق کرد ... ماهیچه اته پس
تک_سوارعشق مدیر استارتر عضویت: 1390/09/30 تعداد پست: 9823 احتمالا قارچه تا عفونت... سعی کن لباس زیر نپوشی تو خونه اگه پوشیدی هم سریع عوض کن موقع پری هم نوا ... آخ خارش ندارم فقط درد دارم وقتی جلو کولرم بدتر میشم خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات
تک_سوارعشق مدیر استارتر عضویت: 1390/09/30 تعداد پست: 9823 عفونت که نیست شاید کیست باشه شاید هم گرفتگی چیزی منم گاهی اینطور میشم برم سونو ببینم چی میشه دلشوره دارم ۱۵سالم بود بخاطر یه کیست عمل کردم الان دلشوره دارم خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات
آوا۸۷ عضویت: 1396/11/15 تعداد پست: 1781 آخ خارش ندارم فقط درد دارم وقتی جلو کولرم بدتر میشم حوله گرم کن برار روشاگه بهتر شد بدون از سرماست...سرما به رحم و مثانه ات اثر کردهاگه مثانه ات باشه احساس دستشویی میکنی اونم با درد
تک_سوارعشق مدیر استارتر عضویت: 1390/09/30 تعداد پست: 9823 حوله گرم کن برار روش اگه بهتر شد بدون از سرماست... سرما به رحم و مثانه ات اثر کرده اگه مثانه ات ب ... احساس دستشویی دارم ول نه با درد خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات
تک_سوارعشق مدیر استارتر عضویت: 1390/09/30 تعداد پست: 9823 حوله گرم کن برار روش اگه بهتر شد بدون از سرماست... سرما به رحم و مثانه ات اثر کرده اگه مثانه ات ب ... گاهی درد میزنه به لگنم دردم یه یه جا نمی مونه میگرده خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات
azari1 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1958 برو دکتر که خیالت راحت بشه ولی چیزی نیس گرمش کن نزار سرما بهش برسه یه شالی چیزی ببند هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه
تک_سوارعشق مدیر استارتر عضویت: 1390/09/30 تعداد پست: 9823 برو دکتر که خیالت راحت بشه ولی چیزی نیس گرمش کن نزار سرما بهش برسه یه شالی چیزی ببند ازه عزیزم میرم فردا نوبت دکتر دارم میگم برام سونو بنویس خیالم راحت بشه خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات
nafisi عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 93 ازه عزیزم میرم فردا نوبت دکتر دارم میگم برام سونو بنویس خیالم راحت بشه چی بود عزیزم خوب شدی؟
تک_سوارعشق مدیر استارتر عضویت: 1390/09/30 تعداد پست: 9823 چی بود عزیزم خوب شدی؟ سلام گلم رفتم دکتر خداروشکر سالم بودمـگفت رگ سیاتیک گرمش گرفتم خوب شدم خدایا شکرت خدایا مرسی که هستی خیلی دوست دارم برای سلامتی و ظهور صاحب الزمان یه صلوات
nafisi عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 93 سلام گلم رفتم دکتر خداروشکر سالم بودمـ گفت رگ سیاتیک گرمش گرفتم خوب شدم سلام عزیزم ،خداروشکر
baroon_bahari عضویت: 1399/02/19 تعداد پست: 9397 سلام گلم رفتم دکتر خداروشکر سالم بودمـ گفت رگ سیاتیک گرمش گرفتم خوب شدم یه سوال دختر مجرد رو معاینه نمیکنن درسته؟ من الان مشکل شما روپیدا کردم ولی از سرما نیست میترسم برم دکتر
تدکوچولو عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 999 یه سوال دختر مجرد رو معاینه نمیکنن درسته؟ من الان مشکل شما روپیدا کردم ولی از سرما نیست ... سلام. نه نمیکنن