2777
2789
عنوان

اسهال و دلپیچه در بارداری؟

32691 بازدید | 24 پست

اگه واستون توی دوره ی بارداری پیش اومده لطفا بگید که چجوری خودتونو درمان کردید و چه قرص یا دارو یا مواد گیاهی و طبیعی ایی استفاده کردید؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مواد گیاهی نباید بخوری تو بارداری سیب بخور

منظورم عسل و ...هستش که میگن واسه اسهال خوبه..

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

سردی کردی لابد. نبات داغ بخور

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بیشتر ببینید
نوشابه سیاه گازدار بخور بعدم حتما برو اورژانس سرم بزنن من مردمو زنده شدم تو هفت ماهگی فکر میکردم شکم ...

دقیقا منم ۷ ماهمه.

رفتم اورژانس انقدررررر شلوغ بود و چون من سر وصدا نمیکردم به داد من نرسیدن و بعد از دو ساعت معطلی صاف راهمو کشیدم و اومدم.

همش میگفت بشین ببین دکتر چی میگه

و میگفت ما سرپایی معاینه نمیکنیم و پرونده تشکیل بده و بستری شو!

سردی کردی لابد. نبات داغ بخور

آره فکر کنم

تهوع هم داشتم..

معده م کار نمیکرد چند روز.بعد یهو گلاب به روت اسهال و استفراغ شدم امروز. کمرم داره میشکنه..

نه تهوع دارم الان نه اسهال.ولی حالت دلپیچه و کمردرد دارم مدام

شاید مسموم شدی اگر زیاده برو دکتر اب بدنت کم نشه تا ۴ بار طبیعیه

چی تا ۴ بار طبیعیه؟

رفتم بخدا 

الان از اورژانس اومدم.رسیدگی نکردن.

دقیقا منم ۷ ماهمه. رفتم اورژانس انقدررررر شلوغ بود و چون من سر وصدا نمیکردم به داد من نرسیدن و بعد ...

من بیمارستان دولتی رفتم همونجا تو اورژانس سه ساعت بستری شدم سرم زدن آزمایش گرفتن بعدا گفتن آزنایشت سالمه میتونی بری اومدم با نوشابه خوب شدم

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود
آره فکر کنم تهوع هم داشتم.. معده م کار نمیکرد چند روز.بعد یهو گلاب به روت اسهال و استفراغ شدم امر ...

همون نبات داغ بخور پس ، مایعاتم زیاد بخور 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
بیشتر ببینید
خوشبحالت ..من برعکسم یبوست پدرمو دراورده دیگه

نه بابا چی خوشبحالم! دعای بد میکنی واسه حال خودت😣

منم یبوست و یبوست و یبوست پدرمو درآورده،معده ام کار نمیکنه.ده روز بود بیرون نرفته بودم یهو امروز اسهال و استفراغ شدم.غذای ده روز پیش هنوز توی معده ام بود

آره فکر کنم تهوع هم داشتم.. معده م کار نمیکرد چند روز.بعد یهو گلاب به روت اسهال و استفراغ شدم امر ...

عزیزم اسهال زیاد خوب نیس تو بارداری. خیلی مراقب باش. ای کاش به دکترت بگی . اما ممکنه زیر. کولر خوابیده باشیو سردی کردی . شکمتو ببند .. سوپ هویچ بخور . سیب. با پوست .چون قبلش شکمت کارم نکرده طبییعیه .منم اینطوری میشم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بیشتر ببینید