2777
2789
عنوان

✨🌄✨تاپیکِ جامعِ زندگی پس از مرگ (در جهتِ تسکینِ داغدیده ها)✨🌄

| مشاهده متن کامل بحث + 389021 بازدید | 4029 پست

🌳 درختان هم احساس و آگاهی دارند

▪️ بخشی از تجربه نزدیک به مرگ «تام سایر»

✍️ ترجمه: احمد بهزادی

🍀 شما نسبت به هرکاری که برای هرکس یا هر چیزی انجام داده باشید، در مقابل خودتان مسئول هستید. همه چیز را خودتان دوباره تجربه می‌کنید و خودتان هستید که قضاوت می‌کنید و تمام نتایج گسترده‌ی اعمالتان را ادراک می‌کنید. این حقیقت حتی در مورد جزئی‌ترین و کم‌اهمیت‌ترین موارد زندگی شما هم صدق می‌کند. برای مثال، وقتی من 9 ساله بودم و داشتم در یک پارک راه می‌رفتم، از ظاهر یک درخت خوشم آمد و از زیبایی‌اش لذت بردم. موقع مرور زندگی در تجربه‌ی نزدیک به مرگم، احساسی که آن درخت در آن زمان، بخاطر عشق من تجربه کرده بود را تجربه کردم. من متوجه دو پرتوی نور عشق و ستایشی شدم که خودم به سمت آن درخت در 9 سالگی فرستاده بودم. مثل این بود که برگ‌های آن درخت بابت حضور من قدردانی می‌کردند.

🍀 آیا درخت احساس و تجربه دارد؟ بله که دارد! پس دیگر به درخت‌ها لگد نزنید! شما روی گیاهان تاثیر می‌گذارید. شما روی حیوانات تاثیر می‌گذارید. شما روی جهان و کائنات تاثیر می‌گذارید. شما هنگام مرور زندگی‌تان، در جایگاه کائنات قرار می‌گیرید و خودتان را بر اساس زندگی‌ای که داشتید و تاثیری که روی کائنات گذاشتید، تجربه می‌کنید. وقتی با دوستتان، از روی محبت خداحافظی می‌کنید و دستتان را تکان می‌دهید، آیا روی ابرهای بالای سرتان اثر می‌گذارید؟ آیا بال‌های یک پروانه در چین بر روی آب و هوای آمریکا تاثیر می‌گذارد؟ من پیشنهاد می‌کنم که باور داشته باشید تاثیر می‌گذارد. شما همه‌ی این موارد را در هنگام مرور زندگی‌تان یاد می‌گیرید.

📜 بخشی از تجربه نزدیک به مرگ «تام سایر» (Tom Sawyer)@near_death

در یک همایش، آقای محمد زمانی، که یکی از عمیق‌ترین تجربیات نزدیک به مرگ را داشته‌اند، تعریف کردند که در این تجربه قسمت‌هایی از زندگی‌شان را برایشان نمایش دادند، یکی از صحنه‌ها این بود که روزی در دوران جوانی، زمانی که از کنار درختی رد می‌شدند، طبق عادت (بسیاری از ما هم این عادت را داریم) برگی را از شاخه درخت جدا کرده، کمی با آن بازی کرده و سپس خرد کرده و دور انداخته‌اند. ایشان گفتند که تمام درد و رنجی که درخت در آن لحظه متحمل شده را به او نشان دادند و آقای زمانی آن درد را با تمام وجودش حس کرده است. علاوه براین ایشان مشاهده کردند که بعد از این اتفاق، هربار که از کنار آن درخت عبور می‌کرده، درخت می‌فهمیده که این همان شخصی است که قبلا به او آسیب رسانده، بنابراین می‌ترسیده و دوباره دچار رنج و اضطراب می‌شده است!

@NDEchanel

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای محمد زمانی  می گوید یک کارِ او بسیار مورد توجه و تشویق قرارگرفت و آن وقتی بود که ماشینشان در کنار جاده خراب میشود، او ظرفی بر میدارد تا از رودخانه آب بیاورد، در بین راه خسته میشود و تصمیم می گیرد مقدار از آب را خالی کند اما وقتی درختی را در همان نزدیکی می بیند، راهش را کج می کند و آب را پای آن درخت می ریزد. در آن دنیا به او میگویند که این مهمترین کار زندگی اش بوده، چون خالصانه و بدون قید و شرط آنرا انجام داده است.👇👇👇

وقتی 10 ساله بودم، ما و بقیه اقوام یک اتوبوس دربست کرایه کرده بودیم تا به مشهد برویم. یکی دیگر از اقوام ما با ماشین شخصی خود که یک بنز قدیمی بود به دنبال اتوبوس می آمد. در جائی از راه اتوبوس خراب شد و ما برای تعمیر آن چند ساعتی متوقف شدیم. آن خویشاوند صاحب بنز ما ظرف آبی را به من داده و گفت که بروم آن را از چشمه ای که در آن نزدیکی بود آب کنم. من ظرف را آب کردم ولی برای من که بچه بودم حمل آن کمی سنگین بود. من در راه تصمیم گرفتم کمی از آب ظرف را خالی کنم تا سبکتر شود. در آنجا چشمم به درختی افتاد که به تنهائی در زمینی خشک روئیده بود. من به جای اینکه آب ظرف را در همان جایی که بودم خالی کنم، راهم را دور کرده و پیش آن درخت رفتم و آب را پای آن خالی کردم. در مرور زندگیم چنان به خاطر این کارم مورد قدردانی و تشویق قرار گرفتم که باورکردنی نیست. گویی تمام ارواح به خاطر این عملم به من افتخار می کردند و خوشحال بودند. این کار یکی از بهترین کارهای زندگیم به نظر می رسید و این برایم عجیب بود زیرا از دید من چیز چندان مهمی نبود و فکر می کردم که کارهای خیر بسیار بزرگتری در زندگی انجام داده ام که این در برابر آن ها کوچک است. ولی به من نشان داده شد که این عمل من ارزش بسیار زیادی داشته زیرا کاملاً از روی دل انجام شده و هیچ شائبه و توقعی در آن برای خودم وجود نداشته است.

قسمتی از سخنان محمد زمانی، اهل اصفهان، از تجربه کنندگان ان دی ای

@NDEchanel

2803

مطالعات دانشمندان در دانشگاه تل آویو اسرائیل نشان می‌دهد که گیاهان نیز مانند دیگر موجودات زنده به هنگام استرس، واکنش نشان می‌دهند. این واکنش در گیاهان به صورت جیغهای ممتد التراسونیک رخ می‌دهد.

📌 به عنوان مثال گیاهانی مثل گوجه فرنگی و یا تنباکو، اصواتی در محدوده فرکانس صوتی غیر قابل شنیدن توسط انسان، تولید می‌کنند. این اصوات زمانی رخ می‌دهد که نیاز شدید به آب داشته باشند و یا ساقه آنها بریده شود.

📌 میکروفونی که در 10 سانتی متری این گیاهان قرار داده شده، صداهایی التراسونیک در محدوده 20 تا 100 کیلوهرتز را ثبت کرده است. این محدوده صوتی توسط حشرات و برخی از پستانداران از فاصله 5 متری قابل شنیدن بوده و نسبت به آن واکنش نشان می‌دهند. به عنوان مثال بیدها با شنیدن این صدا تصمیم به تخم گذاری بر روی گیاهی که استرس کم آبی را دارد، بکنند.

📌 گیاهان همچنین به غیر از تولید صدا به هنگام استرس، میتوانند صدای استرس گیاهان دیگر را نیز بشنوند و نسبت به آن واکنش نشان دهند.

برگرفته از کانال @MgConceptsReadingz

@NDWchanel

من فهمیدم که خدا یک قاضی خشمگین نیست که جایی دوردست در آسمان‌ها نشسته و منتظر تنبیه ماست. خدا عشق و سرچشمه‌ای است که تمام حیات و هستی از او منشأ شده و به او باز می‌گردد. آنچه «خود» می‌نامیدم، منیت متمایز من که نامی داشت و در فکر من می‌زیست، به‌کلی نابود شده بود و اکنون خود حقیقی‌ام را به یاد می‌آوردم، یکی بودن من با الوهیت. من فهمیدم که این حال اصلی و واقعی ماست، و هر کسی که پذیرای آن باشد صرف نظر از دین و مذهب، روزی به آن برمی‌گردد. مهم نیست یک نفر تا چه حد در عمق تاریکی سقوط کرده، نور همیشه و بدون قضاوت و با آغوشی باز پذیرای برگشت اوست.

قسمتهایی از تجربه نزدیک به مرگ ماتیو

«در سمت چپ خود منظره ای شگفت انگیز دیدم. افراد بیشماری، تا جایی که چشم کار می کرد، در گروه های چند صد نفری، با فریاد و هیجان زیاد در حال آمدن به طرف من بودند! همۀ آنها تنها برای پیشواز من آمده و از دیدن من بسیار خوشحال بودند. همه من را دوست داشتند و از شدت شوق [دیدار من] در پوست خود نمی گنجیدند. اوه خدای من! همۀ اینها تنها بخاطر من!
به طور همزمان، من متوجه شگفت انگیزترین قسمت این تجربه شدم، اینکه اکنون در خانه هستم، جایی که به آن تعلق دارم! در خانه همه شوخ و سبک دل هستند. هیچ احساسی مشکل و دردی در هیچ کس وجود ندارد. احساس شادی، شوخ طبعی و عشق حتی در هوا حس می شود.
احساس و ضمیر شما آنجا مانند روی زمین نیست. این یک ضمیر و آگاهی فوق العاده است که توصیف آن تقریبا غیر ممکن می باشد. این بهترین و مطمئن‌ترین و دوست‌داشتنی‌ترین احساسی است که تا به حال شناخته‌اید، که به مراتب قوی تر و بزرگتر شده است. شادی و عشق در آنجا تقریبا ورای تحمل است. این بسیار شدیدتر از عمیق ترین و قوی ترین احساسی است که تاکنون شناخته بودم. این واقعیتی است که در وجود خود تکان دهنده است و شما به آنجا تعلق دارید. نه تنها شما به آنجا تعلق دارید، بلکه شما خود جزیی از آنجا هستید. نه تنها  شما جزیی از آنجا هستید، بلکه شما خودِ آن مکان هستید و آن مکان خودِ شماست...»

2804

سلام دوستان، من چندسال پیش و در اواسطِ این تاپیک، این پیشگویی ها رو گذاشته بودم، الان با اتفاقاتِ جدیدی که داره می افته همخوانیِ عجیبی داره. 👇

اینها خلاصۀ بعضی از اتفاقات آینده هستند که دنیون برینکلی در تجربۀ خود مشاهده کرده بود. در نظر داشته باشید که این تجربه در سال ۱۹۷۵ اتفاق افتاده و مدت کوتاهی بعد، او تجربۀ خود را با دکتر ریموند مودی در میان گذاشته است.

«در آمریکا یک هنرپیشه با حروف اول اسمR. رئیس جمهور خواهد شد که برای بقیه دنیا تصویر و شخصیت یک کابوی (cowboy) را تداعی خواهد کرد.»

دنیون تصور کرده بود که این شخص Robert Redford  که هنرپیشه مشهوری بود می‌باشد. ولی ما اکنون می‌دانیم که این شخص Ronald Reagan بود.

«در خاور میانه خشم و تنفر به نقطه جوش خود خواهد رسید. دین و مذهب نقش بزرگی را در این اتفاقات بازی خواهد کرد، و همچنین اقتصاد. اسرائیل از بقیه دنیا منزوی خواهد شد. عربستان سعودی به بعضی کشورها، مانند کره شمالی، کمک مالی خواهد کرد و با کشورهایی معامله و قرارداد (مخفی) بسته و با آنها دست خواهد داد.»

«در سال ۱۹۸۶ یک انفجار هسته‌ای در یک ساختمان سیمانی نزدیک یک رودخانه در روسیه اتفاق خواهد افتاد و صدها نفر کشته خواهند شد…»

واضح است که این پیشگویی در مورد اتفاق هسته‌ای چرنوبیل که در آن هستۀ یک راکتور اتمی روسیه منفجر شده و خسارات بسیار زیاد جانی و محیط زیستی بوجود آورد می‌باشد.

«اتحاد جماهیر شوروی به خاطر مشکلات اقتصادی فرو خواهد پاشید. مردم روسیه اعتماد و ایمان خود را به سیستم کمونیستی از دست خواهند داد…»

نظام کمونیستی شوروی در سال ۱۹۸۹ به خاطر مشکلات عدیدۀ اقتصادی از هم فروپاشید.

«در سال ۱۹۹۰ یک جنگ بزرگ در یک صحرا اتفاق خواهد افتاد.»

عملیات «طوفان صحرا» از طرف ارتش آمریکا و متحدانش بر علیه ارتش عراق و برای آزادسازی کویت در سال ۱۹۹۰ انجام شد.

«بمب‌ها و مهمات شیمیایی در بیابان‌های خاورمیانه به به مقدار زیادی وجود خواهد داشت و یک ترس جهانی از قصد و نیت کشورهای عرب، که آن اسلحه‌ها را در دست دارند، بوجود خواهد آمد.»

«یک مهندس بیولوژی از خاورمیانه روشی برای تغییر DNA ابداع خواهد کرد و توسط آن یک ویروس بیولوژی بوجود خواهد آورد که در ساخت چیپ‌های کامپیوتری استفاده خواهد شد.»

در تاریخ ۱ سپتامبر ۲۰۰۱، یعنی ۱۰ روز قبل از حمله تروریستی به برج‌های دوقلو در شهر نیویورک، دنیون برینکلی گفته بود که «دنیا در آستانۀ یک بیداری روحانی است که یک درون نگری و خودیابی را طلب می‌کند». او همه را دعوت کرده بود که ۱۷ سپتامبر را به عنوان «روز جهانی حقیقت» نامگذاری کنند تا مردم بتوانند «… قبل از این روز، وقت صرف کرده و شخصا زندگی خود و اولویت‌هایشان را به عنوان شهروندان زمین در این زمانِ تغییر و تحول مورد بررسی قرار دهند. این یک زنگ بیداری است. زیرا تنها وقتی که ما حاضر باشیم تا تمام واقعیت شکسته شدۀ انسانی خود را درک کنیم، نور زیبندگی و وقار بر ما خواهد تابید».