2777
2789
دوسه روز لكه بيني داشتم قبلو موعد پري هفته پيش بيبي هاله خيلييييي محو داشت امروز صبحم زدم بازم هاله ...

نه شاید روزاهای اخر نطفه منعقد شده واسه همین هنز بیرنگه واسه من بعد سه هفته بارداری خطش بی رنگ بود من همون روز اول پاکی باردارشدم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه شاید روزاهای اخر نطفه منعقد شده واسه همین هنز بیرنگه واسه من بعد سه هفته بارداری خطش بی رنگ بود م ...

واقعااا؟؟ يعني سه هفته خطش كمرنگو محو ميفتاد؟؟

نگران شدم كه نكنه خارج رحمي باشه بتا كم ميره بالا

امروزم زير دلم درد خفيف دارم همش

مهربون باشيم 🥰❤️
واقعااا؟؟ يعني سه هفته خطش كمرنگو محو ميفتاد؟؟ نگران شدم كه نكنه خارج رحمي باشه بتا كم ميره بالا ا ...

آره عزیزم بعد سه هفته کمرنگ بود

یه هفته دیگه صبر کن 

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
من دیروز زدم  اولش حالمو بد گرفت سقط اومد به فکرم ولی بعدش پشیمون شدم

چرا اخه دلت میاد

آره عزیزم بعد سه هفته کمرنگ بود یه هفته دیگه صبر کن 

خدااز زبونت بشنوه كلي انرژي مثبت دادي بهم 🌻😍🤩 توكل به خدا

ايشالا هرچي از خداميخواي خيرو صلاحه بهتون بده 😘😘

مهربون باشيم 🥰❤️
خدااز زبونت بشنوه كلي انرژي مثبت دادي بهم 🌻😍🤩 توكل به خدا ايشالا هرچي از خداميخواي خيرو صلاحه به ...

ممنونم عزیزم 

کلن کار مادرینی نگرانی....این اولشه تازه😁

انشالله شماهم یه نی نی خوشگل ومامانی نصیبت میشه

ممنونم عزیزم  کلن کار مادرینی نگرانی....این اولشه تازه😁 انشالله شماهم یه نی نی خوشگل ومامانی ...

انشالا توكل به خدا همه منتظرا به زودي مامان بشن 

از صبح سي بار بيبي چكو نگاه كردم ميترسم برم از منفي شه

فردا ميرم پيش دكترم ببينم چي ميگه ايشالا كه واقعا يه فرشته سالم اومده باشه تو دلم

مهربون باشيم 🥰❤️
خدااز زبونت بشنوه كلي انرژي مثبت دادي بهم 🌻😍🤩 توكل به خدا ايشالا هرچي از خداميخواي خيرو صلاحه به ...

عزیزم مبارکه یعنی دوتا هاله انداخت ولی کمرنگ بودن؟؟؟

عزیزم مبارکه یعنی دوتا هاله انداخت ولی کمرنگ بودن؟؟؟

خط c كه هميشه پررنگه خط t خيلي كمرنگ ميفتاد

ولي منفيه مطمئنم الانم يكي زدم هاله نداره اصن نميدونم هاله اي كه بعده نيم ساعت يه ساعت ميفته اعتبار داره يا نه

مهربون باشيم 🥰❤️