2777
2789
عنوان

بچه ها دخترم داره تو تب میسوزه بگین چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 35 پست

تا الان ندیدم دارویی مثه شربت پروفن کودکان تب بچه رو بیاره پایین همیشه بذا تو خونه داشته باشی معمولا پزشک ها درجا تجویز میکنن نمیدونم جرا به شما ندادن

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتتر گفته اگه تبش نرمال بود هر ۶ساعت استامنیفون بده  ولی اگه رفت بالا ۴ساعتی کن ولی هنوز نیم ...

شیافو طبق دستورش مصرف کن، خب الان جوابتو میدم 

نگران نباش چون نزدیک زمان داروشه دوباره تبش رفته بالا، نزدیک زمان دارو بشه چون بدن دوباره احتیاج به دارو داره برای پایین اومدن دما، بخاطر همین تبش بیشتر میشه، شما همون چهارساعت به چهار ساعت داروشو بده ولی حتی یک ربع هم دیر نشه و یه وقت خوابت نبره، اگه دقیق داروشو بدی بعد یک روز الی دو روز خوب میشه

سلام 

عزیزان امشب متوجه شدم پسرم تب داره ۳۹ درجه بود 

بهش قطره استامینوفن دو برابر وزنش دادم و پاشویه ش کردم 

بعد پسرم استفراغ کرد که خیلی سریع به اورژانس اطفال مراجعه کردم که خدا رو شکر الان تبش خیلی پایینه 

فقط یک نکته 

من توی همون ۱۰دقیقه که متوجه تب پسرم شدم اومدم سایت که تجارب مشابه رو بخونم ،که بعضی دوستان اطلاعات غلط داده بودن 

اول اینکه تب بالای ۳۹ رو خیلی جدی بگیرید و حتما به پزشک مراجعه کنید مخصوصا اگه با استفراغ یا دل درد یا تعریق یا هر حالت غیر عادی باشه 

دوم هم اینکه خانم دکتری که من بهش مراجعه کردم گفت موقع تب ،پیشونی و شکم کودک رو تنشویه کنید و از پاشویه و شستن دست کودک خودداری کنید چون باعث لرز در کودک میشه

نکته بامزه امشب هم این بود که پزشک و انترنی که کنارش بودن ۷الی ۸بار از من پرسیدن که پسرتون چند کیلوئه؟😅آخرش دیگه خودشون خندشون گرفت.

اینو از اون تاپیک تب کپی کردم

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

اگه کاسنی داری یکم بهش بده، کم خیلی کم، چایی بزار زود چایی یخ میکنه جورابشو با چایی خیس کن ببند دور مچ پاش، من همش پاشویه با اب ولرم روبه سرد یخ نباشه ها میکردم، روی شکمشم زیر بغلش روی پیشونیش کف پاهاشم بزار،نوع قطره استامبنوفتم تأثیر داره، راستی حمامش کن بزارش توی تشت آب بگیرش همسرت آب بریزه روی تنش روی موخاشو با دستت آب بزن خیس نکن فقط آب بزن صورتشو بشور، آب یکم از هم دمای بدنش باشه یخ نباشه ولرمم نباشه، اگه پایین نیومد ببرش اورژانس، نزار یه ۳۹ برسه، ان شاءالله میاد پائین، براش صدقه بزار، ایة الکرسی و سوره حمد رو هم بخون مرتب بهش فوت کن.

﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤

حنا بذار 

تب کجاش هستش :::: شکم   سر  دست و پا 

لختش کن 

از پوشیدن لباس های به رنگ جیغ خودداری کن 

از پوشیدن لباس به رنگ سبز هم خودداری کن 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "
تا الان ندیدم دارویی مثه شربت پروفن کودکان تب بچه رو بیاره پایین همیشه بذا تو خونه داشته باشی معمولا ...

پروفن‌فقط‌بعد از شیش ماه و برای وزن بالای هفت کیلو قابل استفاده اس

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

استارتر هر ۴ساعت دوبرابر وزن بچه قطره استامینوفن بده اگه دیدی تبش بالای ۳۸.۵بجای قطره هر ۴ساعت شیاف استامینوفن بزن.

لباس تنش کم کن دمای خونه متعادل واگه دیدی به وقت داروش مونده وتبش داره میره بالا با آب ولرم که توش نمک وسرکه سفید ریختی پاشویش کن به این ترتیب دستمال خیس کن بذار رو شکم زیر بغل رون پاها ومرتب عوض کن دستمالارو.هیچ وقتم دستمال خیس رو پیشونی بچه نذار.مرتب هم بهش شیر بده تا هم آب بدنش کم نشه وهم تند تند ادرار کنه تبش بیاد پایین.

اصلا نگران نشو همه بچه ها مریض میشن وتب میکنن پسر منم وقتی ۳ماهه بود تب کرد یادمه

خونسردی خودتو حفظ کن شبم نخواب خواست به تبش باشه

انشالله زود خوب میشه

به بچه ۳ماهه شربت ایبوپروفن نمیدن خواهر من

سه ماهشهههههه؟من اینو دقت نکرده بودم 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊