2777
2789
عنوان

بچه ها کدومتون درد منو دارین ؟ پدرم رفته ..

| مشاهده متن کامل بحث + 4419 بازدید | 78 پست
من هم7سال پیش پدرمو از دست دادم ولی انقدر تلخه که انگار دیروز بود خدایا خیلی سخت بود برای یه 2ختر یکی یه دونه ای که 3ماه بود باباشو ندیده بود دلم آتیشه وقتی تو قبرستون راه می رفتم فکر تجزیه شدنش عادت به ببودنش دلم رو آتیش میزد پدرم تنها چیزی که همش جلوی چشممه خنده شه ای کاش من جاش می مردم و مرگش رو نمی دیم الهی قربون دستاش چشماش پاهاش برم دلم پر میزنه برای یه لحظه دیدنش مگه میشه نباشه پدرمن اون پدر من بود ایییییییییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااا
زنی را می شناسم من که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق می خواند
سلام آفتاب جون

ایشالله که تا حالا بهتر شده باشی منم یکساله که بابام رفته ولی هنوزم نه میتونم فکرشو بکنم نه اسم بابامو به زبونم بیارم چون اونموقع است که دیگه هیچکی نیست جلو اشکامو بگیره

روزی که تاپیک زدی و خبر دادی که بابات فوت شده پابه پای گریه های تو منم گریه کردم
ایشالله که روحشون قرین رحمت الهی باشه

آراسته جون خدا به شما هم صبر بده ایشالله از این به بعد تو زندگی ات فقط شادی داشته باشی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزان اینو بدونین و ایمان داشته باشین که تمام عزیزانمان که میرن و خون به دل ما میذارن جاشون خیلی خیلی بهتر ارامتر و عالیتر از ماست فقط ما نمیتونیم تحمل کنیم منم بابای نازنینم رو هشت ماهه که از دست دادم ولی میدونم که به صلاحش بوده و خدا بهترین رو برای بنده اش میخواهد