2777
2789
چه طوری کنار اومدین بااین درد؟
پدرم بیمار بود 3 سال در بستر بیماری بودند و خیلی زجر کشید ن اما من همش امید داشتم که خوب میشن 5 شب پیش خواب دیدم که حالشون خوب شده و از تخت بلند شدن و داره میره گفتم پدر کجا میری ؟ گفت میرم اشپز خونه یه چیزی بخورم گرسنه هستم )) 2 روز بعد پدرم فوت کردن
پدرم پشت و پناه من بود تکیه گاهم افتخارم همه چیزم بود حالا رفته ..
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
من یه دختر کوچیک دارم خونه مادر اینا کرج هستش من از 6 ماهگی بچه ام میزدمش زیر بغلم و با مترو میرفتم پیش پدرم و میامدم توی سرما و گرما میرفتم که تنها نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهت تسلیت میگم واقعا سخته من پدرموتو 3 سالگیم ازدست دادم خدابیامرزتشون انشاله تواون دنیا بهترین چیزاروداشته باشن که مطمئنا دارن چون بنده خدا3سال توبستربیماری بودن خدابیامرزتشون
25 شهریور بهترین روز زندگیم شد خدایا شکرت
آفتاب عزیز خدا پدرتون رو بیامرزه

من 15 ساله که پدرم رو از دست دادم

این که میگی هر روز بچمو زیر بغلم میزدم و میرفتم پیشش خیلی خوبه

خدارو شکر کن که تا زنده بوده تونستی براش یه قدمی برداری و یه کاری انجام بدی عمر هم دست خداست

همه ما یه روزی میریم حالا یکی زودتر و یکی دیرتر

خدارحمتش کنه
خدایا بابت معجزت شکرت ( برای من معجزه کردی به حق امام رضا دل همه دوستامو شاد کن )
بچه ها الان انقدر حالم بده خونه م مثل آوراه ها شد حوصله ندارم چند روز دیگه هم اسباب گشی دارم همش گریه می کنم
عزیزم خیلی متاسفم .دعا میکنم خدا بهت آرامش و صبر بده .روح پدرت شاد.
منم از وقتی پدر همسرم فوت کرد و حال و روز خودش و خواهراش رو دیدم مدام به این قضیه فکر میکنم که اگه خدایی نکرده برای خودم اتفاق بیافته چی کار کنم ؟؟؟ فکرشم عذابم میده !!! خیلی سخته
همسرم هم همش در حال گله وشکایت از برادرام که چرا توی مجلس منو تنها گذاشتن چرا این کارو کردن چرا اون کارو کردن
دیشب با خودم فکر می کردم که این ادمی نیست که بتوانم دیگه تحملش کنم