2777
2789
عنوان

بچه ها کدومتون درد منو دارین ؟ پدرم رفته ..

| مشاهده متن کامل بحث + 4419 بازدید | 78 پست
آفتاب جون بهتری؟

اونروز که پدرتون فوت کردنو اومده بودی تاپیک زده بودیو یادمه

سخته عزیزم اما باید قبول کنی که این اتفاق افتاده دیگه
مرضیه هستم دوستااام.. تو رو خدا دعام کنین.
همسرم هم همش در حال گله وشکایت از برادرام که چرا توی مجلس منو تنها گذاشتن چرا این کارو کردن چرا اون کارو کردن
دیشب با خودم فکر می کردم که این ادمی نیست که بتوانم دیگه تحملش کنم
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفتاب جون به همسرت بگو از کسی که عزاداره چه انتظاری داره؟

به اینم فکر نکن که همسرت میخواد اذیتت کنه الان روحیه ات حساس شده زور میرنجی کمی صبور باش
مرضیه هستم دوستااام.. تو رو خدا دعام کنین.
اما اگر اون روز شما ها نبودین نمیدانم چی کار می کردم چون به خاطر بچهام نمی خواستم جیع و داد کنم که توی رو حیه اش اثر بد بزاره برای همین اومدن اینجا که باکسی حرف بزنم عین دیوانه ها ...
عزیزم منم یکسالو نیکه که پدره عزیزمو از دست دادم میدونم خیلیییییییییییییی سخته

من هنوزم باور ندارم که بابام رفته پارسال شبه عید و امسال همش کارم گریه بود جای خالی پدر و مادر با هیچی پر نمیشه

برای قران بخون هم خودت اروم میشی و هم برای پدرت خوبه

عزیزم شوهره منم نه پشتم بود و همش هم باهام قهر میکرد........منم کسی رو نداشتم منم بچم 6 ماهش بود که بابام رفت
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
بچه ها دلم برای پدرم میسوزه تنها شده بود و اکثر فامیل و کسانی که در زمان سر حالی دورش می چرخیدن فراموشش کرده بودند و نمیامدن دیدنش
الهی بمیرم افتاب جونم یادمه اومده بودی تاپیک زده بودی خیلی ناراحت شدم
عزیزم واسه پدرت خیرات کن و دائم براش قران بخون خیلی موثره تو روحیه ات....مرگ حقه.همه ما میریم دیر یا زود....خدا پدرتو بیامرزه عزیزم میدونم خیلی سخته ولی میدونی که پدرت الان میتونه تورو ببینه و صداتو بشنوه...باهاش صحبت کن اروم میشی...
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)